Inici / Cases de colònies / La Garbinada - Juga i viu l'esport! Tornar enrera

La Garbinada - Juga i viu l'esport!

Torroella de Montgrí - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 81,40€

Descripció:


Al municipi de Torroella de Montgrí, a la comarca del Baix Empordà. a 300 metres de la platja de la Gola.
A 145 km de Barcelona. A 40 km de Girona.

Equipaments:


- 155 places.
- Habitacions de 5 i 6 places amb bany.
- 2 menjadors.
- 2 Sales d'activitats i sala de mestres.
- 3 aules-taller.
- 2 Camps de Futbol, Volei platja, Bàsquet, Piscina i Jardí i terrassa exterior amb taules.

Activitats:


** Programa Juga i fes esport (EI, CI)
. Navegant per la Gola: un passeig per les aigües de la desembocadura del riu Ter per gaudir del bosc de ribera, els paisatges del Montgrí i l'encant del Baix Empordà.
. El submarí: viatge imaginari a les profunditats del mar on les històries, les aventures i els descobriments dels seus personatges despertaran la imaginació de grans i petits.
. Futgolf: el futgolf és una activitat esportiva, fàcil i divertida apte per a totes les edats, en que es pot jugar de manera individual o en equip. L'objectiu és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins al forat amb els mínims tocs possibles.
. Reptes i paranys: posar a prova les qualitats físiques i psicomotrius per poder superar un circuit amb diferents proves d'habilitat.
. Apunta, tira i encerta! (EI): muntatge preparat per a la realització de tirs i llançaments que requereixen concentració i precisió.
. En vaixell per les Illes Medes: viatge en vaixell de fons de vidre per les Illes Medes que permet observar la vida dels gavians i el fons marí de la reserva natural.
. Boulder.
. Activitats de nit: jocs , vetllades o festa final.

** Programa Viu l'Esport (CM, CS i ESO)
. Tots al riu: activitat que convida a fer un passeig pel riu Ter amb rais construïts amb materials no convencionals.
. Caiac.
. Iniciació al Kitesurf: lliscarem per la sorra amb un estel de tracció, agafats a un talabard.
. Minigolf: al camp d'entrenament del centre es planteja l'aprenentatge del swing i el pitch; en el bunker de sorra, el chip; i en el green de vuit forats, practicarem el putt.
. BTT: per camins i corriols del Baix Empordà (CS i ESO).
. Rocòdrom.
. Tir amb arc.
. Esports inestables. NOVETAT!
. Futgolf: el futgolf és una activitat esportiva, fàcil i divertida apte per a totes les edats, en que es pot jugar de manera individual o en equip. L'objectiu és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins al forat amb els mínims tocs possibles.
. Cursa d'orientació: recorregut que posa en pràctica la nostra capacitat d'observació per a localitzar el rumb i la posició.
. Salvament i socorrisme: a la piscina del centre i equipats amb vestits de neoprè, es realitzaran tasques de salvament i tècniques de rescat en el medi aquàtic.
. Triangular esportiu: practicarem diferents tipus d'esports cooperant amb els companys.
. El cub: grimpar per plans inclinats, verticals i fer descensos per cordes...fins a sortir del laberint del cub.
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

** Crèdit de síntesi: Riu, Esport i Mar (ESO)
L'activitat física és un factor important en el desenvolupament integral de les persones, i pren una dimensió àmplia quan podem realitzar aquesta pràctica en el medi natural. Sumar l'esforç individual per assolir l'objectiu de l'equip i compartir l'estudi amb la pràctica d'activitats físiques, són el repte que planteja aquest crèdit de síntesi combinant els esports nàutics de la base nàutica situada a la gola del riu Ter i els esports terrestres des del mateix centre.

** Projecte de recerca: activitats físiques en el medi natural

** Sortida d'1 dia: 1 dia amb Canya!
Caiacs + rais + esports a la platja.

Preus:


- Colònies amb els programes Juga i Fes Esport i Viu l'Esport!:
Temporada mitja (28 febrer a 1 abril).
** 3 dies/2 nits des de 119,24.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 81,40.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

Temporada alta (maig i juny).
** 3 dies/2 nits des de 132,22.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** 2 dies/1 nit des de 87,67.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Crèdit de síntesi Riu, Esport i Mar:
** 3 dies/2 nits des de 139,59.-€ per alumne en temporada mitja o 146,85.-€ per alumne en temporada alta, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Projecte de recerca: activitats físiques en el medi natural
** 3 dies/2 nits des de 149,27.-€ per alumne en temporada mitja o 156,42.-€ per alumne en temporada alta, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Sortides d'1 dia: aventura + platja (1 dia amb canya!)
** Maig i juny: 18,37.-€ per alumne.
** Dilluns i resta de l'any: 16,94.-€ per alumne.

- Consultar preus per a dates concretes (segons temporada) i altres programes.
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús