Inici / Sortides d'1 dia / La Garrotxa: els volcans, la fageda... Tornar enrera

La Garrotxa: els volcans, la fageda...

Olot - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,00€

Descripció:


Pels voltants d’Olot, amb l'espectacularitat de La Fageda d'en Jordà i el volcà Santa Margarida o el volcà Croscat, es poden fer diferents activitats a triar per a fer un itinerari més a mida de les necessitats i horaris de l’escola:

- Itinerari a peu per la Fageda d’en Jordà que creix als peus del volcà Croscat, és emblemàtica en qualsevol època de l’any i, a través d'explicacions de natura, descobrirem per què creix en aquesta zona.
- Recorregut explicatiu del Volcà de Santa Margarida on pujarem caminant fins al centre del seu cràter i trobarem la petita església de Santa Margarida.
- Recorregut explicatiu del Volcà del Croscat on podrem veure les "gredes" (pedres volcàniques típiques de la Garrotxa) i entendrem la formació d’aquest volcà.
- Viatge en els carruatges de la Fageda d'en Jordà que fa una volta vorejant el bosc de la Fageda.
- Viatge en el tren del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa que passa per l'entorn del volcà Croscat.

Preus:


Segons la combinació que feu d'activitats, es poden fer diferents opcions de sortides:

. OPCIÓ A: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida, el preu és de 10,00.-€ (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ B: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà Croscat, el preu és de 11,20.-€ (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ C: Recorregut explicatiu del volcà Croscat + activitats d'aventura a la casa de colònies El Rourell: tir amb arc i rocòdrom, el preu és de 18,00.-€ per alumne.

. OPCIÓ D: Recorregut explicatiu del volcà Montsacopa + visita explicativa en el centre Espai Cràter, el preu és de 12,50.-€ per alumne.

- Es pot substituir l'itinerari a peu per la fageda per un recorregut en carros de cavalls, amb un suplement de 7,00.-€ per alumnes d'infantil i 9,00.-€ per alumnes de primària.

- Mínim 18 alumnes de pagament per grup/classe i monitor.

- Aquests preus no inclouen el transport en autocar. Preu de la sortida + autocar des de 21,70.-€ per alumne (opció A, sobre la base d'autocar de 55 places). Consulteu-nos!

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia, i segons el número d'alumnes que sigueu, caldrà triar només dues de les activitats proposades. En cas de voler fer-ne més s'haurà de modificar l'horari de sortida o arribada a l'escola i tenir en compte la distància.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús