Inici / Sortides d'1 dia / Sortida escolar a la Garrotxa! Tornar enrera

Sortida escolar a la Garrotxa!

Olot - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,40€

Descripció:


Pels voltants d’Olot, amb l'espectacularitat de La Fageda d'en Jordà i el volcà Santa Margarida o el volcà Croscat. Es poden fer diferents activitats a triar per a fer un itinerari més a mida de les necessitats i horaris de l’escola:

- Itinerari a peu per la Fageda d’en Jordà que creix als peus del volcà Croscat, és emblemàtica en qualsevol època de l’any i, a través d'explicacions de natura, descobrirem per què creix en aquesta zona.
- Recorregut explicatiu del Volcà de Santa Margarida on pujarem caminant fins al centre del seu cràter i trobarem la petita església de Santa Margarida.
- Recorregut explicatiu del Volcà del Croscat on podrem veure les "gredes" (pedres volcàniques típiques de la Garrotxa) i entendrem la formació d’aquest volcà.
- Viatge en els carruatges de la Fageda d'en Jordà que fa una volta vorejant el bosc de la Fageda.

Preus:


Segons la combinació que feu d'activitats, es poden fer diferents opcions de sortides:

. OPCIÓ A: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà de Santa Margarida, el preu és de 10,40.-€ (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ B: Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Recorregut explicatiu del volcà Croscat, el preu és de 11,50.-€ (IVA inclòs) per alumne.

. OPCIÓ C: Recorregut explicatiu del volcà Croscat + activitats d'aventura a la casa de colònies El Rourell: tir amb arc i rocòdrom, el preu és de 23,00.-€ per alumne.

. OPCIÓ D: Recorregut explicatiu del volcà Montsacopa + visita explicativa en el centre Espai Cràter, el preu és de 13,50.-€ per alumne.

- Es pot substituir l'itinerari a peu per la fageda per un recorregut en carros de cavalls, amb un suplement de 7,00.-€ per alumnes d'infantil i 9,00.-€ per alumnes de primària.

- Mínim 18 alumnes de pagament per grup/classe i monitor/a.

- Aquests preus no inclouen el transport en autocar. Consulteu-nos per reservar sortida + autocar!

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús