Inici / AMPA i famílies / La Garrotxa: un dia per gaudir amb nens en família - COVID Free Tornar enrera

La Garrotxa: un dia per gaudir amb nens en família - COVID Free

Olot - Santa Pau - Província Girona
Apte per a AMPA i famílies

Des de 9,35€

Descripció:


Veniu a passar un dia a La Garrotxa amb nens!
Si voleu sortir amb la vostra família, o amb els vostres amics, o amb la vostra entitat... veniu a gaudir de la natura i descobrir un entorn únic proper.
La Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava.
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa està format per onze municipis.
La seva orografia, el sòl i el clima li proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d'excepcional valor paisatgístic.
No us podeu perdre aquestes propostes.

Activitats:


Us oferim un gran ventall d'activitats que podem combinar com vulgueu per omplir el temps del que disposeu (mig dia, o un dia sencer, o més dies):

- Itineraris de natura amb guies especialitzats que us acompanyaran i us faran les explicacions adaptats per a nens i adults.
- Descobertes d'un entorn únic entrant a un volcà dels més de 40 que te la Zona volcànica de La Garrotxa. Acompanyats dels nostres guies especialitzats, podreu descobrir el volcà Croscat o el volcà Santa Margarida
- Passejades en carro per la Fageda d'en Jordà
- Visita guiada del museu dels volcans amb el simulacre de terratrèmols
- Visita guiada del poble medieval de Santa Pau
- Visita guiada a la fàbrica de Iogurts La Fageda
- Rutes verdes amb BTT
- Activitats d'aventua i lúdiques en una casa de colònies (tir amb arc, orientació, slickeline, jocs cooperatius...)

I a més a més:


Podeu realitzar moltes activitats diferents, que si voleu, podem complementar amb:
- Un dinar típic de la zona, que podeu triar a fer en restaurant, o bé en una casa de colònies
- Si necessiteu transport treballem amb una companyia d'autocars de diferents capacitats que us pot fer un pressupost sense compromís
- I si us animeu a passar-hi més d'un dia, podem oferir-vos diferents allotjaments en la zona (cases de colònies, albergs, cases rurals...)

Contacteu amb nosaltres i us farem una proposta que s'adapti a les vostres necessitats!!!

Tingues en compte

Seguim totes les mesures sanitàries COVID en les activitats, instal.lacions i transports, per a poder gaudir del dia amb total tranquil.litat i seguretat!!.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús