Inici / Sortides d'1 dia / La Granja: Centre d'Apropament a la Natura (CAN) Tornar enrera

La Granja: Centre d'Apropament a la Natura (CAN)

Navàs - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 10,45€

Descripció:


Us oferim a petits i grans la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal•lacions i tallers que ens apropen a la vida dels animals. Vivim d'esquena a la natura i desconeixem cada vegada més els seus processos, els seus encants i els seus secrets.

Per això, ha nascut l’aula d’entorn rural: Centre d’apropament a la natura, on trobarem els animals més exòtics, com l’ós rentador, o bé, els animals de granja, que trobem als corrals de les cases de pagès, passant per daines, tortugues, emús, aus o rosegadors. Tot això en instal•lacions que faciliten la visita mentre els animals viuen en semillibertat i el màxim de confortables.

Un cop arribeu i esmorzeu, els monitors que us acompanyaran tot el dia, començaran l’activitat amb grups reduïts fent una rotació, de manera que tots els alumnes acabin passant pels mateixos espais que durarà fins l’hora de dinar. Hi ha l’àrea de pícnic, on també podran fer jocs lliures, i després hi ha la possibilitat de realitzar diferents tallers.

NOVETATS: L'any passat vam millorar les instal·lacions com el cobert per a la pluja, l'edifici de lavabos nous i la zona de jocs. Aquest any us oferim novetats com:
• Incloem dins de la visita escolar la instal·lació de les tortugues gegants i el projecte de conservació d'animals autòctons com el de la tortuga mediterrània.
• També hem renovat l'espai aviari, on acollim noves espècies exòtiques com els lloros y guacamais així com espècies autòctones irrecuperables.
• Hem introduït una metodologia més participativa durant la visita on els alumnes es converteixen en autèntics CUIDADORS D'ANIMALS.

Activitats possibles:1-. Pack bàsic: animals de granja + animals salvatges + aviari + tocatoca d’exòtics + aus rapinyaires. Podeu completar el dia amb qualsevol dels nostres tallers: panellets, castanyada, caga tió, carnestoltes, fem botifarres, fem pa, bosc mediterrani, etc. Podeu completar el dia amb qualsevol dels nostres tallers: panellets, castanyada, caga tió, carnestoltes, fem botifarres, fem pa, volta a poni o bosc mediterrani.
(Escola Bressol, Ed. Infantil, Ed. Primària i 1 i 2on d’ESO).
Preu: 10,45.-€ per alumne.

2-. Bosc mediterrani: És el nostre ecosistema. Una combinació de climatologia i situació geogràfica que propicia el desenvolupament de determinades espècies vegetals i animals. Descobrir-los és conèixer casa nostra, els bolets, les plantes aromàtiques i medicinals, els rastres dels animals autòctons, observar els canvis estacionals.
(Ed. Infantil, Ed. Primària i 1 i 2on d’ESO)
Preu: 11,45.-€ per alumne.

3-. Toca-toca a l'aula: Us portem el toca-toca a la vostra classe. Podreu triar entre: animals exòtics, animals de granja, amfibis i rèptils, les aus rapinyaires i el món dels invertebrats. A partir d'1 any, els alumnes podran gaudir, tocar i aprendre d'aquests animals, que vindran amb els monitors especialitzats.
Preu: 210,00.-€ per un sol grup/classe de 20-30 alumnes. En cas de ser més d'un grup, el preu és de 150.-€ per cada grup.

Activitats que es poden ambientar en festivitats com La Castanyada, Caga Tió, Carnestoltes...

Opcional:


- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 20,80.-€ per alumne (pack bàsic, autocar de 55 places), consulteu-nos!
- Si voleu celebrar la castanyada a la granja, heu de sumar 1.-€ al preu del pack bàsic o de l'activitat del bosc mediterrani.
- Servei de catering opcional: Amanida verda + Macarrons + Pollastre sense os amb suc + Iogurt: 4,50.-€ per a escoles bressol, 6,50.-€ per a primària, 8.-€ per als mestres.

Tingues en compte

- Es recomana roba i calçat adequats a l'activitat que es realitza a l'aire lliure.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar. Podreu disposar de l'àrea de pícnic i fer ús de les instal·lacions.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Tots els professors gratuïts.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús