Inici / AMPA i famílies / La Granja Natura Navàs - Centre d'Apropament a la Natura Tornar enrera

La Granja Natura Navàs - Centre d'Apropament a la Natura

Navàs - Província Barcelona
Apte per a AMPA i famílies

Des de 9,50€

Descripció:


Us oferim a petits i grans la possibilitat de descobrir, tocar, veure, escoltar i viure la natura a través d’instal•lacions i tallers que ens apropen a la vida dels animals. Vivim d'esquena a la natura i desconeixem cada vegada més els seus processos, els seus encants i els seus secrets.

Per això, ha nascut l’aula d’entorn rural: Centre d’apropament a la natura, on trobarem els animals més exòtics, com l’ós rentador, o bé, els animals de granja, que trobem als corrals de les cases de pagès, passant per daines, tortugues, emús, aus o rosegadors. Tot això en instal•lacions que faciliten la visita mentre els animals viuen en semillibertat i el màxim de confortables.

En acabar, disposem de servei de bar i zona de pícnic.

Activitat:
Visita a les diferents àrees del centre:
. Grangeta: en aquesta instal·lació seràs pagès, granger o explorador per una estona, mentre gaudeixes de la companyia dels simpàtics animals que hi viuen.
. Aviari: part del recorregut on t’espera el sorprenent món de les aus, del qual aprendràs un munt de coses noves.
. Toca-toca: una de les instal·lacions estrella del CAN, on veuràs de ben aprop un seguit d’animals que faran d’aquesta una experiència inoblidable. A més, és una proposta ideal pels infants, ja que es tracta d’una activitat dinàmica i molt divertida.
. Terrari: és la casa de les tortugues i d’altres rèptils del nostre centre, els quals us faran quedar embadalits si sou amants d’aquesta família d’animals.
. Salvatges: alguns dels animals més exòtics que veuràs durant la visita viuen a la zona de salvatges. Obre bé els ulls i no perdis detall!
. Aus de rapinya: punt del recorregut on podràs meravellar-te amb les majestuoses aus rapinyaries del CAN, com el Duc nival o l’àliga de Harris.

Tingues en compte

. Aquesta visita pot patir modificacions en cas de força major o canvis en la normativa vigent.
. No està permesa l'entrada d'animals domèstics.
. Preus amb IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús