Inici / Cases de colònies / La Manreana casa de colònies - NOVETAT! Tornar enrera

La Manreana casa de colònies - NOVETAT!

Juneda - Província de Lleida
Apte per a Infantil, Primària

Des de 71,50€

Descripció:


La Manreana és una antiga masia de pagès envoltada de camps, situada a Juneda, a la comarca de Les Garrigues (Lleida). Prop de 40.000 m2 perquè pugueu gaudir al màxim de la natura i d’una gran varietat d’animals, un territori per descobrir!

Dedicada a la divulgació del món de la pagesia, la idea de fons de la casa és posar en valor la vida i les tasques del món rural, molt important en el funcionament de les nostres societats i transmetre aquest coneixement tant a les escoles com a les famílies.

Equipaments:


La granja escola i parc la Manreana està situada a Juneda, enmig dels paratges garriguencs. Envoltats de camps i de natura, disposem d’una masia de pagès que consta de dues cases amb gran capacitat, 50 especies d’animals de granja, i salvatge, hort, zona esportiva, piscina, laberint de fusta, pantà i altres instal·lacions que us permetran descobrir la tradicional vida rural catalana.

Instal·lacions
. 2 cases amb capacitat per 130 places
. Zones amb connexió Wi-Fi lliure
. Menjadors climatitzats i adaptats
. 3 sales taller i 2 sales polivalents
. Granja
. Centre de fauna salvatge Vimferri
. Hort
. Quadres i pista d’equitació
. Camp de futbol, pista poliesportiva
. Piscina
. Rocòdrom
. Places adaptades
. Zona infantil
. Laberint de fusta (NOVETAT)Programes d'activitats:


Objectius de les nostres estades:
. Promoure i donar a conèixer la vida de pagès a Les Garrigues.
. Permetre als visitants una interacció total amb els animals de granja i salvatges per tal . d’aconseguir un aprenentatge vivencial i significatiu.
. Promoure un interès i un respecte per l’entorn proper i el medi ambient.
. Oferir la possibilitat de gaudir d’activitats diferents i noves a la natura que contribueixin al desenvolupament integral.
. Fomentar hàbits de convivència en un àmbit diferent al marc escolar o familiar.
. Esdevenir un recurs educatiu com a suport a la tasca docent.
. Posar en valor la vida i feina dels pagesos i pageses per conservar i guanyar-se la vida a les zones rurals

A la granja escola tindreu interacció total amb animals salvatges i de granja, a més de tallers relacionats amb la vida de pagès.

Activitats de granja-escola:
. La granja (EI, CI, CM, CS): Visita guiada a totes les instal·lacions de la granja. Els nens i nenes podran interaccionar amb els animals i realitzar les tasques més típiques del granger.
. El món del cavall (CI, CM, CS): Aprendrem tot el que té a veure amb aquests animals: les característiques, les diferents races, les seves necessitats i peculiaritats... Es farà una iniciació al món de l’hípica i podrem muntar els nostres ponis i cavalls.
. Laberint+rocòdrom (EI, CI, CM, CS): Els més valents podreu gaudir d’una estona trepidant al nou laberint de fusta i enfilar-vos al rocòdrom...
. La llet i els seus derivats (EI, CI, CM, CS): Els nens i nenes podran veure tot el procés d’obtenció i elaboració de la llet i els seus productes derivats, des de les munyidores
fins al consum.
. L’hort (EI, CI, CM, CS): Visitarem el nostre hort i el nostre hivernacle. Aprendrem totes les classes de fruita i verdura que hi tenim i realitzarem les feines tradicionals d’un bon hortolà.
. Taller de fauna (EI, CI, CM, CS): Veurem alguns animals salvatges autòctons i de d’altres territoris, quines son les seves característiques, necessitats, costums...també podrem manipular i estudiar diversos elements relacionats amb aquests animals (cornamentes, plomes, ous...).
- El forn (EI, CI, CM, CS): Al nostre forn de llenya, els nens i les nenes podran participar en el procés artesanal de transformació del gra en productes elaborats: pa, coques, pizzes...
- Itinerari de natura (CI, CM, CS): Sortirem de la granja escola i anirem d’excursió per conèixer el territori típic de la comarca de les Garrigues en tots els seus vessants: fauna, vegetació...

Preus:


* Temporada alta (març a agost)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 134,20.-€ per alumne de primària i 145,20.-€ per alumne de secundària. Inclou: joc descoberta + 3 dinars + 3 joc lliure amb monitors + 4 tallers + 2 berenars + 2 sopars + 2 jocs de nit).
. Estada de 2 dies/1 nit des des de 79,20.-€ per alumne de primària i 85,80.-€ per alumne de secundària. Inclou: joc descoberta +2 dinars + 2 joc lliure amb monitors+ 2 tallers + 1 berenar + 1 sopar + 1 joc de nit).

* Temporada baixa (setembre a febrer)
. Estada de 3 dies/2 nits des de 118,80.-€ per alumne de primària i 129,80.-€ per alumne de secundària. Inclou: joc descoberta + 3 dinars + 3 joc lliure amb monitors + 4 tallers + 2 berenars + 2 sopars + 2 jocs de nit).
. Estada de 2 dies/1 nit des des de 71,50.-€ per alumne de primària i 77,00.-€ per alumne de secundària. Inclou: joc descoberta +2 dinars + 2 joc lliure amb monitors+ 2 tallers + 1 berenar + 1 sopar + 1 joc de nit).

També hi fem sortides d'un dia, informeu-vos!

Tingues en compte

Transport des de l'escola no inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús