Inici / Sortides d'1 dia / La Mola, Montcau i cova de Simanya Tornar enrera

La Mola, Montcau i cova de Simanya

Matadepera - Can Robert - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 14,00€

Descripció:


Per a descobrir les riqueses del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, us proposem realitzar un itinerari de natura guiat en una sortida d'un dia en plena natura i aprop de Barcelona.

A través d'un recorregut circular, observarem la riquesa botànica , paisatgística, geològica, així com el patrimoni històric d'aquest parc i de la Serralada Prelitoral, i si tenim sort, també alguns rastres dels animals que hi viuen.

Ens trobarem a la masia de Can Robert per començar a pujar cap al cim, La Mola (1.104m), coronat pel monestir romànic de Sant Llorenç del Munt. Caminarem amb diferents explicacions de natura que ens permetran treballar les característiques i la història del Parc així com la dels seus habitants, la geologia, diàclasi i formació del massís... mentre gaudim de les vistes extraordinàries damunt de les serres meridionals, com Montserrat, o el Garraf. I si el dia ens acompanya, podrem allargar la vista fins bona part de la Catalunya nord-oriental, i fins i tot, als Pirineus.

Tornarem a casa havent descobert un racó ben representatiu d'aquest Parc Natural, i havent assolit un dels cims més emblemàtics de Catalunya.

O bé tenim la opció de fer la combinació de pujar al Montcau i fer la visita a la cova de Simanya.

Preus:


- El preu de l'activitat és de 14.-€ per alumne (IVA inclòs).
- La ràtio és de 2 monitors/guies per cada grup/classe.
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar no està inclòs i és opcional, demaneu-nos pressupost!
- Preus vàlids per a grups escolars amb un mínim de 20 alumnes.
- Per altres grups demanar-nos pressupost!

Tingues en compte

- Activitat destinada als alumnes de Cicle Superior, ESO i Batxillerat. Per a més petits, pregunteu-nos per altres alternatives de sortides que us podem oferir (Montcau i coves de Simanya, etc.).
- Cal dur un calçat esportiu o de muntanya,motxilla, cantimplora, roba d'abric i/o gorra (segons temporada), esmorzar i dinar.
- L'activitat es pot realitzar durant tot els mesos de l'any dins el calendari escolar.
- Podem adaptar-nos a fer la sortida més lúdica reduint-ne els continguts o bé adaptar-los a les vostres necessitats.
- Es pot fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia (de 10h a 15'30h) però es pot adaptar a fer-la de migdia.
- IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús