Inici / Sortides d'1 dia / La muntanya de Montserrat Tornar enrera

La muntanya de Montserrat

Montserrat - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,30€

Descripció:


Montserrat és una muntanya que ens ofereix moltes opcions de visita, bàsicament segons el transport que utilitzem per arribar fins a ella o moure'ns pel seu entorn. Us proposem:

OPCIÓ A: Montserrat i el tren cremallera. Un cop haguem pujat amb el cremallera, farem una visita de natura i història, amb la fundació dels edificis més emblemàtics, el monestir, la basílica, l'escolania, i amb un bonic recorregut de gran valor paisatgístic de la muntanya de Montserrat. Veurem magnífiques vistes sobre el Parc Natural, els seus voltants i fins on la vista ens arribi: els Pirineus, Manresa, Monistrol, els parcs naturals de Sant Llorenç del Munt i el Garraf, la serra de Collserola, el congost del Cairat i tot el Baix Llobregat fins el seu delta. Després ens dirigirem a escoltar als escolans cantar la Salve i el Virolai (opcional). En acabar, anirem a dinar fent una passejada (30 minuts) a l’ermita de Sant Miquel. I tornarem a baixar amb el tren cremallera.

OPCIÓ B: Els transports de Montserrat. Utilitzant els diferents transports que ens ofereix la Muntanya de Montserrat, descobrirem el Parc Natural, el Monestir i tot el que envolta Montserrat. Primer descobrirem el tren cremallera per pujar al monestir i després veurem la diferència amb el funicular que agafarem per pujar a dalt de Sant Joan, on farem un itinerari per la muntanya que ens permetrà gaudir d'unes vistes impressionants del Prepirineu, el Pirineu, i tota la Catalunya Central, així com la diversitat de fauna i flora que hi ha dins del Parc Natural. En podrem gaudir, mentre baixem caminant fins al monestir, on agafarem el telefèric-aeri, que durant el viatge de tornada ens donarà una vista diferent de la muntanya de Montserrat.

- El preu de l'activitat "Montserrat", pujant i baixant del monestir en el vostre autocar, és de 9,30.-€ (IVA inclòs) per alumne. Professors gratuïts.
No està inclòs el cost del parking del vostre autocar al monestir, que acostuma a ser d'uns 65.-€ aprox. Recordeu consultar-lo amb la vostra companyia si no contracteu el transport amb nosaltres.

- El preu de l'activitat "Montserrat i el tren cremallera" és de 14,80.-€ (IVA inclòs) per alumne. (Opció A)
Gratuïtats: 1 professor cada 20 alumnes, la resta de docents paguen el bitllet del tren: 11.-€ per persona (IVA inclòs).

- El preu de l'activitat "Els transports de la Muntanya de Montserrat" és de 19,95.-€ (IVA inclòs) per alumne. (Opció B)
Gratuïtats: 1 professor cada 20 alumnes, la resta de docents paguen el bitllet del tren i funicular: 14.-€ per persona (IVA inclòs).

- Descompte: en les opcions de pujar amb cremallera i baixar en el vostre autocar o amb l'aeri, descompte de 2,30.-€ en el preu de la opció.
- Mínim 18 alumnes de pagament per grup/classe i guia.
- L'autocar des de l'escola no està inclòs, el podeu contractar o no amb nosaltres. El preu de la sortida + autocar és des de 18.-€ per alumne (opció bàsica, autocar 55 places). Consulteu-nos la opció que més us interessi i us passem pressupost.

- Preus subjectes a un possible canvi de tarifes del cremallera o l'aeri al gener de 2022.

Tingues en compte

- Si no es vol anar a dinar a l'ermita de Sant Miquel, ens podem quedar en la zona del monestir.
- Es recomana dur calçat còmode per camirar.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Si es volgués només d'un matí, s'hauria de començar abans i allargar l'horari del matí o no es podria fer l'audició de l'escolania.
- Es poden fer diverses combinacions de transport i això farà variar el preu: pujar amb cremallera i baixar amb aeri, o a l'inrevés, pujar i baixar amb l'aeri, pujar en cremallera o aeri i baixar en autocar, o pujar i baixar en autocar... Consulteu-nos!
- Aquesta sortida es pot realitzar amb diverses combinacions (mirar altres sortides d'1 dia), ja que Montserrat és un lloc on es poden fer moltes activitats: itinerari per les agulles, combinació amb les coves de Collbató, etc.
- Possibilitat de fer la sortida en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús