Inici / Sortides d'1 dia / La Sagrada Família i la Barcelona modernista Tornar enrera

La Sagrada Família i la Barcelona modernista

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,40€

Descripció:


La manera de conèixer els artistes més importants del Modernisme Català, com Antoni Gaudí, o Josep Puig i Cadafalch o bé Lluís Domènech i Montaner, entenent el seu art mentre descobrim les seves obres més importants, tanmateix, aprendrem les característiques d’aquest moviment artístic que va canviar l'evolució històrica d'aquests llocs. Visitarem o el Temple de la Sagrada Família, el seu interior, les façanes i el projecte que Gaudí tenia previst, l'interior de la Pedrera o bé el Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau.

Després explicarem les façanes dels edificis modernistes més importants del Passeig de Gràcia (La Pedrera, La casa Batlló, La casa Ametller, La casa Morera...) fins arribar a la façana del Palau de la Música Catalana.

I tornarem a agafar l’autocar fins al Park Güell on dinarem i realitzarem un itinerari guiat del parc amb opció d'entrar o no a la zona monumental. El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Park Güell i les escoles" ofereix 60 entrades gratuïtes per escola i dia. Us plantegem fer un itinerari guiat per dins d'aquesta zona on podrem realitzar una descoberta d'un parc que reflecteix les idees de simbiosi entre l’home i la natura d'Antoni Gaudí.

Preus:


- Ruta modernista Passeig de Gràcia + Park Güell: 9,40.-€ per alumne.
- Visita interior Sagrada Família + ruta modernista pel Passeig de Gràcia + visita al Park Güell: 9,40.-€ per alumne. A partir de cicle superior cal afegir 30.-€ per guia de la Sagrada Família (màxim 30 alumnes/guia) per a fer l'explicació a l'interior del Temple (1h durada aprox.).
- Ruta modernista + visita a l'interior del Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau: 9,40.-€ per alumne de primària i 12,40.-€ per alumne per a alumnes de secundària.
- Visita interior a La Pedrera i ruta modernista pel passeig de Gràcia o bé Park Güell: 15.-€ per alumnes. A la Pedrera també s'hi fan diversos tipus de visita i tallers, consulteu-nos!

- Preus amb un mínim de 18 alumnes de pagament per grup/classe i guia.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de la visita+autocar és des de 18.-€ per alumne (opció bàsica, autocar 55 places). Consulteu-nos l'opció que més us interessi i us passarem el pressupost.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- L'ordre de les activitats dependrà dels horaris que finalment ens otorgui la Sagrada Família, l'Hospital de Sant Pau o la Pedrera.
- Possibilitat de combinar diferents visites.
- Recordar-vos que per entrar a la Sagrada Família s'han de portar les espatlles cobertes i les cames tapades fins als genolls.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús