Inici / Cases de colònies / Los Josepets - Escola del Mar del Delta de l'Ebre - NOVETAT! Tornar enrera

Los Josepets - Escola del Mar del Delta de l'Ebre - NOVETAT!

Les Cases d'Alcanar - Província de Tarragona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius, AMPA i famílies

Des de 71,80€

Descripció:


L’alberg Los Josepets es troba situat al cor de Les Cases d’Alcanar, al municipi d’Alcanar, al sud de Catalunya, a la comarca del Montsià i molt a prop del riu Ebre.

L’Alberg Los Josepets és un antic convent situat al nucli urbà de Les Cases d’Alcanar, actualment remodelat i adaptat amb unes modernes instal·lacions com alberg per a joves i famílies, a pocs minuts de la platja i el port pesquer. A tocar del Delta de l’Ebre i les Muntanyes dels Ports.

El clima favorable de la zona permet desenvolupar programes diversos al voltant del coneixement del mar, la seva ecologia i el paisatge deltaic. A la vegada esdevé un lloc on desenvolupar programes esportius nàutics de tota mena en una platja oberta i apta per a la pràctica esportiva.

El poble Les Cases d’Alcanar, a la província de Tarragona, conserva encara la seva fisonomia d’autèntic poble mariner, on conviu l’ofici pesquer amb una variada oferta d’activitats per fer a la zona.

Equipaments i serveis:


. L’alberg té una capacitat de 76 places, distribuïdes en dues plantes.
. Habitacions de 2, 3 i 4 places, totes disposen de bany.
. Obert tot l'any
. Transport públic
. Wifi
. Terrassa
. Calefacció
. Zona d'aparcament
. A menys de 2 Km. de la platja.
. Possibilitat de fer esports aquàtics i visites al Delta del Llobregat


Activitats:


Tot un món d’activitats!
- El poble d’Alcanar i Les Cases d’Alcanar. Descobrir un poble de platja, com s’organitza, la seva història, el seu patrimoni arquitectònic i cultural
- El món de la pesca. La pesca tradicional, la vida dels pescadors i el port pesquer
- Les Cases d’Alcanar, una platja natural, Platges de sorra, grans platges, la vida natural a la platja, restes marines, el vents, estudi dels sistemes litorals i de platja
- Un dia al Delta de l’Ebre. Descobrir el paisatge deltaic, la natura al voltant del Delta, observació ornitològica, els camps d’arròs, les gestió de l’aigua, les problemàtiques ambientals, etc.
- Els Ibers a Alcanar. Visita al poblat iber d’Alcanar, descoberta dels primers pobladors i la colonització del territori
- Activitats d’aventura. Activitats nàutiques de tot tipus, vela lleugera, caiac de mar, amb la col·laboració de l’escola nàutica de la zona
- Treball de Síntesi: Un estudi sobre l'impacte ambiental a les zones costaneres dl Mediterrani, especialment als voltants d'una zona sensible com és el Dela de l'Ebre. Redactant un informe sobre la vila d'Alcanar i la seva evolució al llarg de la història: Situa't. La població de Les Cases d'Alcanar, Descoberta de la platja. La seva història i el poblat Iber. El Port i la LLotja, Informe i conclusions i esports d'aventura.

Preus:


. Paquet 2 dies/ 1 nit: des de 71,80.-€ . Inclou: Dinar del 1er dia + 1 PC + activitats.
. Paquet 3 dies / 2 nits: des de 124,80.-€. Inclou: Dinar del 1er dia + 2 PC + activitats.
. Treball de Síntesi 3 dies / 2 nits: des de 149,00.-€ . Inclou: Dinar del 1er dia + 2 PC + activitats.
Tots els professors son gratuïts.

Tingues en compte

. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. En colònies de 3 dies/2nits, les activitats no començaran fins després de dinar del 1er dia.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús