Inici / Fi de curs / Madrid cultural i Toledo. Viatge d'estudis Tornar enrera

Madrid cultural i Toledo. Viatge d'estudis

Madrid - Madrid
Apte per a Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 365,00€

Descripció:


Viatge de fi de curs de 4 nits / 5 dies per a descobrir Madrid i Toledo amb la seva història, els edificis més rellevants i gaudir d'estones lliures per perdre's entre els carrers de Madrid. Un fi de curs únic que barreja antiguitat i tradició amb modernitat i actualitat. Demana'ns informació i interessos i ens adaptem.

Activitats incloses:


- Madrid cultural:
A través de la visita guiada pel Barrio de las Letras i els carrers dels llocs més emblemàtics descobrireu la capital. També podreu accedir al Museu del Prado i al Centre d'Art Reina Sofia amb "El Guernica" de Picasso.

- Toledo:
Un dia d'excursió a Toledo per conèixer les cultures que va acollir i els seus edificis, testimonis d'un passat ric i intercultural. Visitareu també el Museu del Greco i gaudireu llançant-vos amb tirolines.

Preu:


- Estada de 5 dies/4 nits des de 365,00.-€ per alumne (IVA inclòs).
Per rebaixar el preu demana's pressupost amb una nit menys.

- El preu inclou:
- Hotel de 4* situat als voltants de Madrid en règim de mitja pensió en habitacions múltiples.
- Autobús de 55 places.
- Guies oficials per a les visites.
- Visites guiades pel Barrio de las Letras i els llocs emblemàtics; entrada al Museu del Prado i al Centre d'Art Reina Sofia de Madrid; visita guiada per Toledo amb entrada a la mesquita, la sinagoga, la catedral, El Greco i diversió amb tirolines.
- Professors gratis segons nombre d' alumnes.
- Assegurança d'assistència i anul·lació Especial Estudiants.
- IVA

- El preu no inclou:
- Esmorzar del primer dia ni els dinars (a excepció del dia a Toledo).

Tingues en compte

- Preu vàlid en dies laborables dins del calendari escolar i en funció de la mida del grup.
- Possibilitat de modificar el règim de pensió de l'hotel i les activitats amb la respectiva variació de preu.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús