Inici / Cases de colònies / Mas Colltort - La Garrotxa Tornar enrera

Mas Colltort - La Garrotxa

Sant Iscle de Colltort - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 74,00€

Descripció:
La casa de colònies Mas Colltort està situada en un paratge idíl·lic dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Ocupa una antiga masia on gaudirem d'un bon menjar casolà i es troba envoltada de boscos i natura que ens permeten treballar el vulcanisme, i temàtiques d'educació ambiental.

Es troba a 120 Km de Barcelona, a 45 Km de Girona, a 218 Km de Lleida i a 220 Km de Tarragona.

Equipaments:


- La casa disposa de 56 places.
- Amb habitacions de 4 a 32 places.
- Menjador.
- Calefacció.
- Sales polivalents.
- Camp de futbol.
- Piscina.
- Zones de bosc i esplanades.

Activitats:


• Els pirates (EI)
La tripulació del vaixell Aiguademarsalada va venir fins a la Garrotxa després de trobar un misteriós pergamí que els assegurava que per aquestes muntanyes s’hi trobava amagat un tresor. Com ja sabeu el que més els agrada als pirates és buscar tresors però això de buscar en terra ferma no és el seu fort, de moment en Tanoca ja ha perdut el mapa. Els pirates demanaran ajuda als nens per a trobar el mapa i el tresor!!
Durant aquestes colònies ens convertirem en pirates, ens divertirem amb els jocs pirates i ens emportarem un petit record a casa,les ampolles de sal. L’últim dia, després d’haber trobat el mapa farem una bona excursió a la cerca del tresor!!

• Els indis (EI, CI)
Fa molt i molt de temps els índis vivien sempre barallant-se i empipant-se. La tribu dels Llunaplena deia que els Cuadegat eren uns cap petits i la tribu dels Cuadegat que els Llumdesol sempre volien tenir la raó. El merder era tan gran que els animals del
bosc cansats de tanta discòrdia van demanar la gran bruixota Moltason que fes un encanteri perquè fossin tots amics. L’encanteri va funcionar però... ai, alguna cosa ha passat i està a
punt de desfer-se! Ens ajudeu a trobar el secret de l’amistat?
Durant aquestes colònies ens convertirem en indis, participarem als grans Jocs indis i ens farem un atrapasomnis per emportar a casa. La Moltason ens anirà deixant pistes per a refer l’encanteri i el més important de tot, que aquests dies ens farem molt amics!

• La Dragolina (EI, CI)
La Dragolina és una dragona que des de fa molts i molts anys viu amagada al Puigsacalm. Normalment ningú sap de la seva existència però aquest cop la pèrdua dels seus tres ous farà que la Dragolina es posi en contacte amb els nens i els demani la seva ajudar
per a trobar-los. Durant les colònies ens anirà deixant cartes i pistes per a guiar-nos.
Durant aquestes colònies ens convertirem en dracs, ens endinsarem al bosc amb els 5 sentits per a no perdre’ns res del que hi passa i fabricarem un remei casolà fet amb les plantes que nosaltres mateixos collirem. Finalment, després d’haber trobat els ous, farem una excursió per a portar-los allà on calgui.

• En Tallafocs (CI)
En Tallafocs és el guardabosc encarregat de vigilar i protegir tots els animals i les plantes que viuen per aquests boscos. Tot va bé mentre pot fer la seva feina però aquest cop un problema inesperat l’ha deixat sense les seves eines. En Tallafocs demanarà als nens que l’ajudin a recuperar les seves eines i a canvi ell els hi ensenyarà tot el que sap del bosc.
Durant aquestes colònies aprendrem quins són els hàbits i els rastres d’alguns dels animals més comuns als nostres boscos amb el joc dels animals, ens endinsarem al bosc amb els 5 sentits per a no perdre’ns res del que hi passa i descobrirem que mengen les aus rapinyaires gràcies a les egagròpiles que trobem.

• Terra de volcans (CI)
Ens endinsem al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Què és un parc natural? Com es formen els volcans? Perquè tenim volcans a la Garrotxa? Aquestes colònies combinen les excursions al PNZVG amb esports de muntanya per a passar-ho d’allò més bé!
L’objectiu és despertar l’interès per el medi natural i sensibilitzar a favor de la seva protecció.
Durant aquestes colònies gaudirem del Bosc amb els 5 sentits, visitarem dues de les reserves naturals més significatives del parc, el volcà Croscat i la Fageda d'en Jordà i ens farem un remei amb les plantes que nosaltres mateixos collirem, l’Ungüent de plantatge.

• Terra de volcans (CM i CS)
Ens endinsem al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Què és un parc natural? Com es formen els volcans? Perquè tenim volcans a la Garrotxa? Aquestes colònies combinen les excursions al PNZVG amb esports de muntanya per a passar-ho d’allò més bé!
L’objectiu és despertar l’interès per el medi natural i sensibilitzar a favor de la seva protecció.
Durant aquestes colònies aprendrem a guiar-nos pel bosc amb l'activitat d'Orientació , visitarem dues de les reserves naturals més significatives del parc, el volcà Croscat i la Fageda d'en Jordà i posarem a prova la nostra punteria i les nostres capacitats deductives amb el tir amb arc i el Joc de pistes.

• Viure la Natura (CM i CS)
Aquestes colònies estan encarades a apropar-nos a l’ecosistema de bosc. Les diferents activitats volen donar a conèixer els seus fets distintius, els habitants que hi trobem i gaudir
d’aquells esports que hi podem realitzar. L’objectiu és despertar l’interès i crear actituds de respecte per l’entorn natural al mateix temps que ens divertim.
Durant aquestes colònies haurem de guiar-nos per el bosc a orientació, identificarem algunes de les plantes que trobem al bosc i coneixerem alguns dels animals que hi habiten i els seus rastres amb el joc dels animals i les Egagròpiles. Finalment posarem a prova la nostra punteria al tir amb arc i les nostres capacitats deductives amb el joc de pistes..

* E.S.O / Treball de síntesi
Les estades poden ser diverses, o bé per a colònies de fi de curs o tants sols lúdiques i esportives o bé per estades on es vulguin realitzar crèdits de síntesi de manera lúdica, educativa i esportiva. Oferim una combinació d’activitats, itineraris, rutes... per als més grans.

Activitats: la Fageda d'en Jordà, els volcans, BTT (amb suplement), paintball (amb suplement), capoeira, tir amb arc, nordic walking (amb suplement), ruta d'orientació, taller d'egagròpiles, gimcana rècord guiness, ...

Preus:


- Estada de 2 dies/ 1 nit, del dinar del 1r dia al dinar de l'últim dia: 74.-€ per alumne en temporada baixa, 78.-€ per alumne en temporada mitjana i 82.-€ per alumne en temporada alta.
- Estada de 3 dies/ 2 nits, del dinar del 1r dia al dinar de l'últim dia: 121.-€ per alumne en temporada baixa, 127.-€ per alumne en temporada mitjana i 134.-€ per alumne en temporada alta.

- Temporades: baixa (setembre, dill a dix d'octubre i de novembre a febrer) / mitjana (dimecres a divendres d'octubre i dilluns a dimecres de març a juny) / alta (dimecres a divendres de març a juny).
- Consulteu-nos preus per altres estades i us farem un pressupost per al vostre grup.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal fer una paga i senyal del 30% per a confirmar la reserva de les dates.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Si ho necessiteu, nosaltres podem encarregar-nos del servei d'autocar des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús