Inici / Cases de colònies / Mas d'en Pedro: escola de Mar del Garraf Tornar enrera

Mas d'en Pedro: escola de Mar del Garraf

Cubelles - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 69,00€

Descripció:


Una antiga masia agrícola actualment convertida en casa de colònies, amb diversos espais convertits en habitacions, aules taller, menjadors i camps de jocs, ens servirà per a realitzar diverses activitats relacionades amb el medi.

La seva excepcional situació, molt propera al mar, i les seves instal·lacions, permeten desenvolupar amb gran qualitat diversos projectes educatius relacionats amb el medi.

Instal·lacions:


- Places: 80 (exclusivitat a partir de 35 places)
- Habitacions: Pl0:10. Pl 1:12,10,8,8,6,4. Pl 2:8,12,6 places
- Sales per a activitats: 4
- Exteriors: Pati interior. Volei, esplanades i petit bosc propi. Platja a 10 minuts caminant.
- Piscina: Si. 12x6m i 0'85 a 2m fons. (oberta del 24/06 al 31/08).

Activitats:


** Centre d'interès Escola de Mar (EI, CI, CM, CS)
Mas d'en Pedro està molt propera a la platja del mateix nom, l'Estanyot del Mas d'en Pedro; lloc propici per a donar a conèixer el medi litoral i marí del Garraf. La presencia d'esculleres i zones de roca, fa que apareguin molts animals que han convertit aquests espais en els seus llocs de vida habitual, per la qual cosa són fàcilment observables, estrelles de mar, eriçons, cogombres de mar, crancs, etc... La seva proximitat a Vilanova i la Geltrú, permet també l'estudi de la presencia de l'home i l'explotació de recursos mariners a través d'activitats de pesca tradicional.

- Educació infantil i cicle inicial: jocs d’esplanada i descoberta del medi marí, descoberta de la platja i volada d’estels, activitats amb animació (visita al Nautilus i el capità Nemo), jocs de nit (La gorra i el mapa del capità), vetllada de danses i cançons, jocs dels vents i castells de sorra a la platja, racons (descoberta del port de Vilanova i la Geltrú, mural, animals de l’espigó, estris de pesca).

- Cicle mitjà i superior: jocs d’esplanada i descoberta del medi marí, descoberta de la platja i volada d’estels, taller de planistel, joc de lots (Buscant planetes), racons (descoberta del port pesquer, nusos mariners, animals de l’espigó, estris de pesca), visita a la subhasta del port pesquer de Vilanova i la Geltrú, Conte (3 raigs cada 15 segons), vetllada de danses i cançons, jocs dels vents i castells de sorra a la platja.

** Crèdit de síntesi Escola de Mar (ESO)
Dirigit als alumnes de secundària, pretén sensibilitzar-los en la necessitat de conservar l'entorn, a partir del contacte amb el medi litoral i marí.

** Sortides d'un dia: Fem de cuiners , Descoberta dels 5 sentits , Visita al port pesquer i la platja de Vilanova , Per Carnaval tot s'hi val , Cohesió i cooperació , Els oficis mariners (Joc de rol cooperatiu) , Indis , Exploradors , Un dia de platja! , El món marí.

Preus:


** Temporada baixa (1r i 2n trimestre): estada de 2 dies/1 nit des de 69,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 78,00.-€ per alumne (dimecres-divendres); o estada de 3 dies/2 nits des de 107,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 117,00.-€ per alumne (dimecres-divendres).

** Temporada alta (3r trimestre): estada de 2 dies/1 nit des de 71,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 80,00.-€ per alumne (dimecres-divendres); o estada de 3 dies/2 nits des de 109,00.-€ per alumne (dilluns-dimecres) i 119,00.-€ per alumne (dimecres-divendres).

** Visites 1 dia: 13,00.-€ per alumne (IVA inclòs).

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Els preus inclouen l’esmorzar de mestres tant a les sortides d’un dia com a les colònies
independentment de si es realitzen àpats a la casa o no.
- S'inclou visita a l'escola (només en el cas de escoles que no hagin fet estades prèvies a la casa)
- Menjar casolà i productes de proximitat
- Caldrà confirmar les places 7 dies abans en les estades de colònies i 5 dies abans en les sortides d'un dia. Les places mínimes a pagar seran 5 per sota les places confirmades abans de l'estada.
- Monitors de 10 a 12:30 hores, de 14:00h a 17:00h, de 18:00h a 19:00h i de 21:00h a 22:30h (aquests horaris s’adaptaran al cicle educatiu).
- Descompte del 5% en estades en grups de més de 60 alumnes.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús