Inici / Cases de colònies / Mas Gircós, colònies al cor de la Garrotxa! Tornar enrera

Mas Gircós, colònies al cor de la Garrotxa!

Besalú - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat

Des de 88,00€

Descripció:


Mas Gircós és una masia anterior al segle XVII i des d’aleshores ha estat dedicada al cultiu de camps de cereals que la rodegen i a la ramaderia, beneficiant-se de l’activitat comercial de la vila comtal de Besalú, situada a pocs quilòmetres. Actualment Mas Gircós és una de les cases de colònies referents a la comarca de la Garrotxa.

Aquesta casa de colònies consta d’una finca de 76 hectàrees envoltada de camps de conreu, bosc, prats, riu i unes àmplies vistes de la comarca de la Garrotxa. Mas Gircós es troba a pocs quilòmetres del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà, al peu de l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa i a només 3 quilòmetres de Besalú.

Equipaments:


. Places: 174
. Habitacions: 21 habitacions distribuïdes en 3 sectors independents: Casa Gran, Baobabs i Vivenda. Habitacions de 2 a 20 persones.
. Alimentació: Cuina pròpia, casolana i amb ingredients ecològics
. Calefacció central: Sí, a tota la casa
. Wifi: Sí, xarxa oberta per a visitants
. Instal·lacions interiors: 2 sales polivalents, 2 sales taller, aula de natura, sala audiovisual, discoteca, sala de professors.
. Instal·lacions exteriors: piscina, camp de torneig medieval, carpa, rocòdrom, bosc vertical amb ponts i tirolines, terrenys d’acampada, itineraris natura.

Programes d'activitats i centres d'interès:


**Escola de Volcans - Nou programa d'activitats!
El centre d'interès d'aquest programa gira entorn al fet que els infants i joves vinguin a la casa de colònies a instruir-se en el món del vulcanisme com si es tractés d'una escola de màgia. Els continguts que s'expliquen en les diferents activitats estan adaptats al marc curricular i al contingut pedagògic de cada etapa.
- Del Big Bang als Volcans: jocs cooperatius per entendre l'univers i el Sistema Solar, representacions corporals dels moviments de la Terra, tallers i manualitats volcàniques, mots encreuats de conceptes volcànics.
- Què s'amaga sota terra? Construcció d'un sismògraf, Sismik art, simulacre d'emergència volcànica, teatralització de llegendes de volcans.
- Viatgem a través dels volcans: Gimcana de proves lúdiques, jocs de coneixement en equip, gran Concurs Volcànic.
- Descobrim els volcans de la Garrotxa: visita a la Fageda d'en Jordà, visita al volcà Croscat, trekking al volcà Santa Margarida, visita al Museu dels Volcans d'Olot, visita a Castellfollit de la Roca.

**Medieval a Mas Gircós
Ens endinsarem en l'Època Medieval, on viurem i ens posarem a la pell de personatges coneguts com són el cavaller, la fornera, el remeier, la camperola, el comte Bisuldunum, el monjo, el jueu, etc. D'aquesta manera, ens iniciarem en la nostra gesta tot superant diverses proves i coneixerem el significat de la felicitat a través de la recerca del Sant Grial.
Activitats: Descoberta de la Vila Comtal de Besalú, Gimcana dels Estaments, Gran Torneig Medieval, Creació de la nostra bandera, Forn de pa amb llenya, Herbes remeieres, Scriptorium, Trekking al Monestir de Sant Sepulcre de Palera, Dracum Nocte, La Recerca del Grial, Festa medieval.

** Aventura i Natura
La natura i el paisatge que envolten la casa de colònies ens allunyen del ritme quotidià i ens traslladen a un estat de benestar. Buscarem trobar aquesta harmonia entre la intensitat dels esports d'aventura i la contemplació de la naturalesa.
Activitats: Trekking al monestir de Palera, Trekking a Besalú, Ruta d'orientació amb brúixola, Bosc Vertical, Rocòdrom, Tir amb arc, Hípica, BTT, Acrosport, Slackline, Herbes remeieres, Rutes de natura, etc.

** Arts escèniques:
- El Món del Circ - NOVETAT!
Circusland, el Palau Internacional del Circ!
Entrarem en el màgic univers del circ, en descobrirem els secrets i quedarem fascinats per un indret únic: el circ en miniatura més gran del món. Allà admirarem els antics cartells multicolors i els vestits preciosos de grans artistes, entrarem al camerino del cèlebre pallasso Charlie Rivel, i molt més que ens ajudarà a trobar inspiració a l'hora de convertir-nos nosaltres en els artistes!

- Art on Stage
Durant les colònies ens aproparem a les arts escèniques a través de dinàmiques i jocs. Això ens permetrà conèixer-nos més a nosaltres mateixos, com ens movem, com ens expressem? Potenciarem la creativitat i l'expressió d'una manera lúdica i divertida!
Activitats: Meeting time, Express yourself, The magic circus, The theater of shadows, Let's dance, Sport games.
* Tot i que es tracta d'un programa dissenyat en anglès, també és possible realitzar-lo en català

**Ecologia, Sostenibilitat i Solidaritat - NOVETAT!
Ens introduirem en el món de l'ecologia, la sostenibilitat i la solidaritat. A partir de diverses dinàmiques i experiències, els joves es replantejaran els valors de la societat en la que vivim i prendran consciència de les conseqüències dels seus actes.

**Programes de Cicle Inicial i Educació Infantil
- Aventura medieval (CI)
- Salvem el Picot
- Granja
- El Bosc Màgic
- Expressa't

** Treballs de síntesi per a secundària
- El Descobriment dels volcans
- Vida, arts i costums a l'Edat Mitjana.
- Ecologia, sostenibilitat i solidaritat.
També disponibles en anglès.

Preus:


*Temporada baixa (1 de gener a 17 de març i 11 de novembre a 31 de desembre):
- Estada 2 dies/1 nit, des de 88,00.-€ per alumne (del dinar del 1r dia, al dinar del 2n dia). Professors gratuïts.
- Estada 3 dies/2 nits, des de 127,00.-€ per alumne (del berenar del 1r dia, al dinar del 3r dia). Professors gratuïts.

*Temporada alta (del 18 de març al 10 de novembre):
- Estada 2 dies/1 nit, des de 94,00.-€ per alumne (del dinar del 1r dia, al dinar del 2n dia). 1 professor gratuït cada 20 alumnes.
- Estada 3 dies/2 nits, des de 136,00.-€ per alumne (del berenar del 1r dia, al dinar del 3r dia). 1 professor gratuït cada 20 alumnes.

Altres serveis:
. Dinar del 1r dia: 10,50.-€/alumne (per a grups de més de 50 alumnes, el cost serà de 7,50.-€/alumne)
. . Programes volcans: suplement 6 €/alumne (autocar de tornada Zona Volcànica - casa de colònies. Preu grup a partir de 40 alumnes, grups més reduïts a consultar).
. Treball de síntesi: 7,50.-€/alumne
. Quadernet de camp: 1,50.-€/alumne
. Programa en anglès: 2,50.-€/alumne
. Servei de piscina: 31€ / 1h de piscina
. Servei de monitors durant els àpats dels alumnes: 5,00.-€/alumne estades 2 dies i 10,00.-€/alumne estades de 3 dies
. Servei de monitors durant la nit (23:00h a 9:00h): 5,00.-€/alumne

Activitats serveis externs:
. BTT: 10,00.-€/alumne (1/2 grup)
. Hípica: 14,50.-€/alumne
. Caiac: 14,50.-€/alumne

Consulteu-nos l'estada que més us interessa i us passem el pressupost!

Tingues en compte

. Preus amb IVA inclòs.
. L'alimentació variada, saludable i de proximitat és un dels punts forts de les colònies.
. Horaris:
** Activitats amb monitors: 9:30h a 12:30h / 16:00h a 19:00h / 21:30h a 23:00h
** Horari àpats nens: esmorzar 9:00h / dinar 13:30h / sopar 20:30h
** Horari àpats mestres: esmorzar 9:30h / dinar 14:30h / sopar 21:30h
** Servei de vigilància de monitors durant els àpats dels mestres: 14:30h a 16:00h

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús