Mas Gorgoll

Palamós - Baix Empordà - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 81,00€

Descripció:


En el municipi de Palamós, comarca del Baix Empordà. Autèntica masia d’estil colonial amb amplis espais interiors i exteriors a tan sols a 15 minuts de la platja de Palamós i del seu passeig marítim. Servei de cuina casolana i de mercat. A 119 km de Barcelona, a 36 km de Girona, a 196 km de Tarragona i a 169 km de Lleida.

Equipaments:


· Habitacions col·lectives de 4 a 16 places.
· 4 menjadors i 3 sales de taller.
· Camps de joc, piscina, patí central i porxades.
· Fonts i lavabos exteriors.
· Habitacions i lavabos de mestres, sala de professors.

Activitats:


- Programa d'educació infantil i Cicle Inicial: Mariners a la Mar
. Visita al Port de Palamós: el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l'hora que arriben els vaixells després d'una jornada de pesca. Observarem l'organització interna d'un port, coneixerem els diferents tipus d'embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l'experiència de la subhasta de peix.

. Toca-toca a la platja: A través de diferents activitats infantils descobrim el mar a través de les mans. A ulls clucs, utlitzem el tacte per conéixer els habitants de la mar. Heu tocat mai un peix, tots tenen el mateix tacte? I el placton, la sorra, les roques.... Tocant, tocant anem explorant, aprenent i treient les nostres pròpies conclusions.

. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s'adapten a les condicions de cada nivell.

. El fons del mar: projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

- Programa de Cicle Mitjà i Cicle Superior: A tota vela
. Excursió al Port, el museu, el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l'hora que arriben els vaixells després d'una jornada de pesca. Observarem l'organització interna d'un port, coneixerem els diferents tipus d'embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l'experiència de la subhasta de peix.

. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s'adapten a les condicions de cada nivell.

. Immersió al Mediterrani, projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

. Treball de camp al litoral: Com es formen les platges i espigons? Què ha fet que la nostra costa sigui com és? La combinació del temps, la força de la mar i els moviments de la Terra han dibuixat la nostra costa. Amb anemòmetres, baròmetres, termòmetres de terra i aigua, garbells, pales, etc. ens convertim en científics i arqueòlegs de la platja per descobrir mitjançant un autèntic treball de camp els secrets que s'hi amaguen.

Preus:


- Temporada baixa:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) : des de 62,50.-€ per alumne (IVA inclòs).
. 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats): des de 99,50.-€ per alumne (IVA inclòs).

- Temporada alta:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) : des de 94,15.-€ per alumne (IVA inclòs).
. 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats): des de 142,70.-€ per alumne (IVA inclòs).

Descomptes i suplements:


- Consulteu-nos el descompte si no voleu el dinar del 1r dia.
- Per a alumnes de secundària, suplement de +1.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Per a colònies en anglès, suplement de +2.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Per a crèdits de síntesi, suplement de +2,5.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Preu monitor de reforç colònies: 150,00.-€ per grup.
- Preu monitor sortida/dia canvi: 150,00.-€ per grup.

- Altres opcions consultar preus segons temporada.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús