Mas Gorgoll

Palamós - Baix Empordà - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 87,60€

Descripció:


En el municipi de Palamós, comarca del Baix Empordà. Autèntica masia d’estil colonial amb amplis espais interiors i exteriors a tan sols a 15 minuts de la platja de Palamós i del seu passeig marítim. Servei de cuina casolana i de mercat. A 119 km de Barcelona, a 36 km de Girona, a 196 km de Tarragona i a 169 km de Lleida.

Equipaments:


· Habitacions col·lectives de 4 a 16 places.
· 4 menjadors i 3 sales de taller.
· Camps de joc, piscina, patí central i porxades.
· Fonts i lavabos exteriors.
· Habitacions i lavabos de mestres, sala de professors.

Activitats:


- Programa d'educació infantil i Cicle Inicial: Mariners a la Mar
. Visita al Port de Palamós: el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l'hora que arriben els vaixells després d'una jornada de pesca. Observarem l'organització interna d'un port, coneixerem els diferents tipus d'embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l'experiència de la subhasta de peix.

. Toca-toca a la platja: A través de diferents activitats infantils descobrim el mar a través de les mans. A ulls clucs, utlitzem el tacte per conéixer els habitants de la mar. Heu tocat mai un peix, tots tenen el mateix tacte? I el placton, la sorra, les roques.... Tocant, tocant anem explorant, aprenent i treient les nostres pròpies conclusions.

. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s'adapten a les condicions de cada nivell.

. El fons del mar: projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

- Programa de Cicle Mitjà i Cicle Superior: A tota vela
. Excursió al Port, el museu, el port, el vaixell i la llotja: Visitem el port pesquer de Palamós, just a l'hora que arriben els vaixells després d'una jornada de pesca. Observarem l'organització interna d'un port, coneixerem els diferents tipus d'embarcació, alhora que aprenem les parts més importants dels vaixells i veiem de prop algunes de les espècies més destacables del mediterrani. A la llotja del port viurem l'experiència de la subhasta de peix.

. Sala dels Aquaris, observació dels habitants del mar: A la sala dels aquaris de la casa de colònies comptem amb la reproducció exacta dels principals hàbitats que trobem al Mar Mediterrani segons el nivell de profunditat, des del rompent fins a la mar més profunda. Observem i descobrim què mengen, com es relacionen i com les espècies s'adapten a les condicions de cada nivell.

. Immersió al Mediterrani, projeccions 360º: Bombolla inflable on realitzarem un autèntic viatge al fons de mar gràcies a la utlització de les noves tecnologies, ens endinsem al fons del Mediterrani per descobrir els àbitats segons el nivell de profunditat i els secrets dels vaixells enfonsat enfront de la costa de Palamós.

. Treball de camp al litoral: Com es formen les platges i espigons? Què ha fet que la nostra costa sigui com és? La combinació del temps, la força de la mar i els moviments de la Terra han dibuixat la nostra costa. Amb anemòmetres, baròmetres, termòmetres de terra i aigua, garbells, pales, etc. ens convertim en científics i arqueòlegs de la platja per descobrir mitjançant un autèntic treball de camp els secrets que s'hi amaguen.

Preus:


- Temporada promoció, baixa i mitja:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) : des de 87,60.-€ per alumne (IVA inclòs).
. 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats): des de 133,49.-€ per alumne (IVA inclòs).

- Temporada alta:
. 2 DIES / 1 NIT (allotjament + 1 pensió completa + dinar del 1er dia + activitats) : des de 101,82.-€ per alumne (IVA inclòs).
. 3 DIES / 2 NITS (allotjament + 2 pensions completes + dinar del 1r dia + activitats): des de 154,33.-€ per alumne (IVA inclòs).

Descomptes i suplements:


- Consulteu-nos el descompte si no voleu el dinar del 1r dia.
- Per a alumnes de secundària, suplement de +1.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Per a colònies en anglès, suplement de +2.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.
- Per a crèdits de síntesi, suplement de +2,5.-€ per alumne i dia sobre el preu del paquet.

- Altres opcions consultar preus segons temporada.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

Transport des de l'escola no inclòs, si voleu també us podem passar pressupost.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús