Inici / Cases de colònies / Mas Pinsach - Escola esportiva/vulcanologia i medieval Tornar enrera

Mas Pinsach - Escola esportiva/vulcanologia i medieval

Mieres - La Garrotxa - Província de Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 70,62€

Descripció:


Al municipi de Mieres, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garotxa.

Equipaments:


- 120 places.
- 1 edifici amb habitacions de 5 i 6 places i un altre edifici amb habitacions de 8, 12 i 18 places.
- Menjador i cuina.
- Sala de TV, sala d'estar i sala de mestres.
- Calefacció central i calefactors.
- 4 sales de tallers i 1 sala d'activitats de 300 m2.
- Camps d'esports, piscina i 40 h. de zones exteriors envoltades de bosc.

Activitats:


**Programa Escola Esportiva (CM, CS i ESO)
. Trekking d'1 dia a la Fageda d'en Jordà, el volcà de Santa Margarida i el volcà Croscat: excursió a peu per tres dels indrets més característics i coneguts del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
. Equitació (iniciació - amb suplement). Substitueix el trekking.
. Ponts elevats: tibetà, tirolès, de mico... circuit de ponts en suspensió.
. Quads: conducció d'aquest híbrid entre el cotxe i la motocicleta per un circuit tancat de dificultat tècnica, no competitiu i en un terreny muntanyós.
. Cursa d'orientació: amb brúixola i astúcia, caldrà localitzar per grups i en el mínim temps possible, tots els controls assenyalats sense un itinerari preestablert (CS i ESO).
. Tirolina.
. Gimcana Mieres.
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

**Programa Escola de Vulcanologia (EI, CI, CM, CS i ESO)
. L'escala geològica: ens endinsarem al centre de la Terra travessant l'escorça terrestre, descobrint-ne totes les capes fins a arribar al bell mig: al nucli terrestre!
. La Fageda d'en Jordà: descobrireu una reserva natural que va créixer sobre la colada de lava del volcà del Croscat i que ha estat font d'inspiració de molts artistes.
. El volcà de Santa Margarida: l'essència dels volcans: passejar pel cràter i trepitjar el sòl que fa milions d'anys va sortir de les capes més internes de la Terra. (CM i CS).
. Taller de vulcanòleg: com a bons vulcanòlegs empírics, experimentarem de primera mà els diferents tipus de volcans i la seva formació.
. Volcans i paranys: suspesos entre cordes, aprendrem a fugir del perill d'un volcà incandescent i de la lava que ens persegueix!
. Llegint el paisatge: ens endinsarem al bosc per aprendre com pot afectar l'erupció d'un volcà als diferents elements de la biosfera (EI i CI).
. Activitats de nit: jocs, vetllades o festa final.

** Programa Escola Medieval – (EI, CI, CM, CS, ESO)
Reis i reines, cavallers, doncelles, bufos i trobadors, i fins i tot els camperols us esperen amb impaciència al Castell de Mas Pinsach per mostrar-vos com es vivia a l'època medieval.
- EI, CI
. Habitants del castell i el camp i la seva artesania.
. El conte medieval de Santa Pau. Dels reis, als nobles, camperols, monjos...
. El transport: equitació, primer contacte amb els cavalls i els estris per cuidar-los.
. Espectacles: celebracions reials.
. El taller de l'artesà.
. Els gremis i els mercats.

- CM, CS, ESO
. El transport: equitació, aprendrem a muntar a cavall.
. Espectacles: torneig medieval - tracció de corda, troncs d'equilibri, tir amb arc.
. Visita a Santa Pau.

**Programa Aprendre la Terra (ESO). Crèdit de síntesi.
. Aprendre de la terra: volcans, fagedes, boscos, estanys... mil i una possibilitats per aprendre de la Terra que és un planeta viu. Tant l'entorn de la casa de colònies com les seves instal·lacions, permetran als nois i noies endinsar-se a les profunditats de la Terra.
. Descobrir un món fascinant a través d'un eix vertebrador, estructurant les propostes del treball de síntesi fins a arribar a la proposta final que consistirà en l'elaboració d'una proposta d'activitat rural.

Preus:


- Colònies amb el programa Escola de Vulcanologia i Escola Medieval:
Tardor:
** Estada 3 dies/2 nits des de 94,27-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** Estada 2 dies/1 nit des de 70,62.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

Primavera (maig i juny):
** Estada 3 dies/2 nits des de 121,66.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** Estada 2 dies/1 nit des de 78,76.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Colònies amb el programa Escola Esportiva:
Primavera (maig i juny):
** Estada 3 dies/2 nits des de 132,22.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
** Estada 2 dies/1 nit des de 87,67.-€ per alumne, amb allotjament, 1 pensió completa, dinar del 1r dia i programa d'activitats.
(suplement activitat equitació 3,85.-€/alumne).

- Crèdit de síntesi Aprendre la Terra:
** Estada 3 dies/2 nits en temporada alta des de 135,08.-€ per alumne, amb allotjament, 2 pensions completes, dinar del 1r dia i programa d'activitats.

- Consultar preus per a dates i estades concretes (segons temporada).
- Preus amb l'IVA inclòs.

Tingues en compte

. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Cal fer un pagament inicial (bestreta) del 30% per tal que la reserva sigui definitiva.
. Si ho necessiteu, nosaltres ens podem encarregar del servei d'autocars des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús