Inici / Cases de colònies / Masia Els Clapers - NOVETAT! Tornar enrera

Masia Els Clapers - NOVETAT!

Santa Maria d'Oló - Moianès - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 68,00€

Descripció:


La Masia Els Clapers es va construir al segle XVII, en un estil de masia de l’època. Es localitza al terme municipal de Santa Maria d’Oló, a la comarca del Moianès, just en ple cor de Catalunya. Actualment la masia és una casa de colònies i restaurant.

A la Masia Els Clapers us rebrem amb els braços oberts i molta alegria!

**Equipaments:
- Exteriors:
La masia està envoltada de boscos i natura i totalment aïllada dels nuclis urbans. Té diverses hectàrees de terreny on es poden gaudir d’un munt d’activitats a la natura, camp de vòlei, camp de futbol, una piscina descoberta, un petit corral amb gallines, galls, oques i ànecs, una petita capella i el més important… un munt de tranquil·litat!

- Interiors:
Habitacions 2ª planta: 1 de 12 places / 1 de 6 places/ 1 de 30 places/ 1 de 24 places
Habitació 1ª planta: 1 de 12 places
3 sales per a poder-hi fer activitats

Programes d'activitats i centres d'interès:


- EN GARGAVELL - Cicle: Infantil, Inicial i Mitjà
En Gargavell, un malvat i terrorífic bruixot, és el fil conductor d'una història plena d’activitats lúdiques amb objectius, regles, reptes i interactivitat, que generen estimulació física i mental, ajudant als infants a adquirir habilitats pràctiques. Aquestes serveixen com a exercici i desenvolupen un rol educacional, psicològic i lingüístic: la granja, la cuina, els sentits, la creativitat, les emocions i l'aventura.
Programa també disponible en anglès.

- EL CIRC - Cicle: Inicial i Mitjà.
El programa CIRC és una història representada per uns personatges tot curiosos. Junts descobrirem què els passa i com ajudar-los: el Malabarista xiflat, la Dona forçuda, l'Acròbata poca-traça, el Contorsionista, el Presentador vergonyós, el Pallasso trist, el Taller de titelles, la Funció.

- ASTÈRIX I OBÈLIX - Cicle: Mitjà i Superior.
Diverses activitats relacionades amb aquesta història fantàstica: coneixerem qui eren els Gals, on vivien, els oficis de l’època: peixeter, ferrer, bard, cap del poblat... Coneixerem els principals personatges i a què es dedicaven, mitjançant jocs, gimcanes, tallers...

Preus:


- Estada de 3 dies/2 nits des de 127,60.-€ (IVA inclòs) de dimecres a divendres o bé des de 120,00.-€ (IVA inclòs) de dilluns a dimecres.
- Estada de 2 dies/1 nit des de 72.-€ (IVA inclòs) de dimecres a divendres o bé des de 68.-€ (IVA inclòs) de dilluns a dimecres.
- Si voleu afegir el dinar del 1r dia: 9.-€ per adult i 7,5.-€ infants menors de 12 anys.
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús