Inici / Cases de colònies / MónNatura Pirineus - NOVETAT! Tornar enrera

MónNatura Pirineus - NOVETAT!

Son - Província de Lleida
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 75,00€

Descripció:


MónNatura Pirineus és un projecte de la Fundació Catalunya La Pedrera, inaugurat l’any 2002, que us ofereix estades i activitats de natura en un bonic paratge de les Valls d’Àneu, al Pallars Sobirà. El nostre objectiu és atendre les necessitats de reconnexió amb la natura, treballant amb infants, adolescents i joves en un entorn d’alta muntanya. Posem en valor el territori i la seva riquesa i diversitat, transmetent el coneixement que tenim d’ell de manera lúdica i experimental.

Equipaments:


**Edifici Bioclimàtic: edifici de més de 3.000 m2, que utilitza energies renovables. El centre es divideix en dues àrees: l’àrea d’activitats, espais ideals com a suport de les diferents activitats que es poden realitzar durant les estades; i l’àrea residencial i de serveis, en què s’ofereix allotjament i servei de restauració a tots els visitants.
. Habitacions: 22 habitacions de 4 llits i 2 habitacions de 3 places condicionades per a persones amb mobilitat reduïda. Totes les habitacions estan dotades amb un bany complet i un espai de treball.
. Servei de restauració amb productes de proximitat, que permet als visitants la possibilitat de realitzar tots els àpats al mateix centre. A més d’un servei de cafeteria durant el dia.
. Auditori per a 165 places.
. Laboratori i planetari.
. Ludoteca i sala de jocs.
. Biblioteca.
. Aula polivalent per a tallers i altres usos.

**Centre de Fauna: molt proper a l’edifici bioclimàtic, hi trobem el Centre de Fauna on podrem veure de prop les principals espècies de fauna salvatge dels Pirineus, com el cabirol, el trencalòs o el linx.

**Observatori astronòmic: observatori astronòmic, reconegut a nivell internacional, en què s’ofereix al visitant fer una mirada al cosmos i gaudir d’unes espectaculars vistes de totes les constel·lacions i cossos celestes.

**Entorn: la situació del centre és singular, al bell mig d’una antiga vall glacial entre el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i ens ofereix una àmplia gamma de paisatges, de colors i de llums que varien al llarg de l’any.

Activitats:


MónNatura Pirineus posa a l’abast dels centres escolars les estades de natura en un entorn privilegiat, a tocar del Parc Natural de l’Alt Pirineu i del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Una proposta didàctica i experimental per gaudir i descobrir els Pirineus a través d’estades i activitats de natura.

** Descobrint el nostre entorn
. Recorregut naturalista (totes les edats): activitat de descoberta del medi.
. Un bosc de sensacions (Ed. Inf.): activitat d'experimentació amb l'entorn.
. Sense perdre el nord (a partir de CS): recorregut d'orientació per equips.
. Els rius de l'almesquera (a partir de CS): activitat de descoberta dels nostres rius.
. Excursió pels Pirineus (a partir de CS): descoberta i interpretació de l'entorn, diferents opcions de rutes, totes dins la perifèria del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: com l’excursió al Pla de la Font, a Estanyeres o a la Mata de València, o dins el propi parc.
. Pobles de Muntanya (de CM a 2n ESO): gimcana pels carrers de Son.

** La Fauna d'alta muntanya
. Fauna dels Pirineus (per a totes les edats): visita al Centre de Fauna.
. Rastres de fauna (a partir de CI): iniciació al seguiment de fauna.
. Els mussols de la nit (a partir de CS): taller de dissecció d'egagròpiles.
. Fauna nocturna (per a totes les edats): activitat d'immersió a la natura durant la nit.
. L'os bru (a partir de CM): xerrada de l'os bru al Pirineu.

** Més enllà dels Pirineus
. Bolets a casa (de CM a 2n ESO): activitat d'experimentació del cultiu de bolets.
. Desxifrant l'edifici (a partir de CS): descoberta de l'edifici bioclimàtic.
. Viatja per les galàxies (per a totes les edats): sessions al planetari i observatori astronòmic.
. L'hora del conte (Ed. Inf. i CI): conte per conèixer els ocells del Pirineu.

Algunes activitats també es poden fer en anglès, consulteu-nos!

Altres activitats externes que es podrien oferir: ràfting, barranquisme, canoes en aigües tranquil·les...

Preus:


. Estada de 3 dies/2 nits, amb 2 pensions completes i programa d'activitats (4 activitats de matí/tarda i 2 de nit): des de 150,00.-€ per alumne.
. Estada de 2 dies/1 nit, amb 1 pensió completa i programa d'activitats (2 activitats de matí/tarda i 1 de nit): des de 75,00.-€ per alumne.
Preus exempts d'IVA.

**Pendiente actualización precios 2024.

Tingues en compte

. Transport no inclòs, també us podem passar pressupost.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús