Inici / Sortides d'1 dia / Museu del paper de Capellades + activitat Tornar enrera

Museu del paper de Capellades + activitat

Capellades - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 12,50€

Descripció:


Com es feia el paper abans?
Podrem descobrir-ho amb la visita guiada del Museu Molí Paperer de Capellades, on veurem com antigament feien el paper amb l’espai i les eines originals de l'època. Després ho posarem en pràctica, fent el taller de paper amb les mateixes tècniques.

Aquesta visita es complementarà amb un itinerari guiat per els indrets més interessants de la Vila de Capellades o si ho preferiu, es pot fer el joc de descoberta de la vila. Els alumnes descobriran la importància de l'aigua com a recurs natural a conservar i protegir, i també com a motor econòmic i social que ha tingut per al poble de Capellades, trobant diferents indrets (l'aqüífer, el rec del corronaire, el safreig públic...).

Altres opcions:


- Museu del paper de Capellades i Castell Medieval de La Pobla de Claramunt:
La visita al Museu del paper es complementarà amb una caminada de 1,5km de pujada per un enclau natural, que ens portará al Castell de defensa Medieval de la Pobla de Claramunt, on farem la visita guiada i veurem l’audiovisual. Els alumnes es remuntaran d'una manera molt visual a l'edat mitjana, on descobriran la importància d'aquest territori en aquesta època, què eren i com funcionaven els castells de frontera entre la Catalunya Vella i la Nova.

- Museu de la Impremta i visita al poble de Capellades:
Descobriu les noves instal·lacions del museu de la impremta de Catalunya. A través d'una visita guiada, veureu diferents elements i eines utilitzats durant la història de la impremta i aprendreu curiositats, processos i funcionament de diferents màquines. De la còpia manual a la invenció de la imprempta de Gutenberg, coneixerem els orígens i les diferents tècniques d'impressió del text i de la imatge fins als nostres temps.
Després de la visita guiada, podeu triar fer el taller "gyotaku" i fer una impressió amb una reproducció en goma d'un peix. També coneixereu els principals peixos de la Mediterrània: nom, hàbitat, anatomia... (activitat amb suplement).

- Museu del paper de Capellades i Centre de Recuperació de Rèpitls i Amfibis de Catalunya (CRRAC):
La visita al Museu del paper es complementarà amb una visita guiada pel Centre de Recuperació de Rèptils de Masquefa, copsant la problemàtica del comerç d’animals, la consciència pel respecte i la protecció de la fauna, després faran un taller on podran apropar-se i tocar rèptils i amfibis, treballant amb uns quaderns pedagògics adaptats a l'edat dels alumnes.


Preus:


- El preu de l'activitat de Museu del Paper + poble de Capellades és de 12,50.-€ per alumne.
- El preu de l'activitat de Museu de la Imprempta + poble de Capellades és de 13.-€ per alumne.
- El preu de l'activitat de Museu del Paper + Castell de la Pobla de Claramunt és de 13,50.-€ per alumne.
- El preu de l'activitat de Museu del Paper + CRRAC és de 12,10.-€ per alumne (activitats sense monitors acompanyants de Tot Turisme. En cas de voler acompanyants, el preu és de 17,80.-€ per alumne).

- L'autocar no està inclòs i és opcional. Visita+autocar des de 21,85.-€ per alumne (visita+taller, autocar 55 places), consulteu-nos!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Professors gratuïts.
- Caldrà tenir en compte l’horari d’entrada a la visita al Museu Paperer i els horaris de l’escola per programar l'ordre de la sortida.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Aquesta sortida es pot realitzar amb diverses combinacions (mirar altres sortides d'1 dia), ja que l'Anoia és un lloc on poder fer moltes activitats.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús