Inici / Sortides d'1 dia / PortAventura per escoles! Tornar enrera

PortAventura per escoles!

Salou - Baix Camp - Província Tarragona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 19,00€

Descripció:


Passar un dia ple de diversió, aventura i superació personal a Port Aventura, el parc d'atraccions i espectacles més gran de Catalunya, que et permet viatjar per diferents zones (l'oest, la Mediterrània, la Polinèsia, la Xina...). Teniu diferents opcions segons les vostres necessitats.

TICKET AULA - NOVETAT!


Classe didàctica gratuïta d'entre 45 minuts i 1 hora, per a grups de 15 a 25 alumnes de 10 a 16 anys impartida per un docent de la Universitat Rovira i Virgili. Assignatures:
. Física: Dragon Khan (conservació de l'energia, 1r cicle ESO), Hurakan Condor (caiguda lliure, un moviment uniformement accelerat, 2n cicle ESO), Furius Baco (moviment rectilini uniformement accelerat, CS primària).
. Geografia i història: Amèrica Central (cultura i tecnologia en les societats precolombines, colonització, mineria i mediambient. 2n cicle ESO), Xina (el seu descobriment i la Ruta de la Seda, 1r cicle ESO), Els 5 móns (la representació de les cultures en les zones temàtiques de la Mediterrània, Polinèsia, Xina, Mèxic i el Far West. CS Primària).

Preus:


A) Entrada 1 dia:
. Per a infantil i primària (de 4 a 11 anys), el preu de l'entrada és de 19.-€ per alumne.
. Per a secundària (de 12 a 17 anys) el preu de l'entrada és de 29.-€ per alumne.
Hi ha una gratuïtat per a professors per cada 10 alumnes, i una gratuïtat pel xofer.

B) TICKET PLUS - Entrada 1 dia + dinar:
. Per a infantil i primària (de 4 a 11 anys), el preu de l'entrada i dinar és de 26.-€ per alumne.
. Per a secundària, el preu de l'entrada i dinar és de 37.-€ per alumne.
Hi ha una gratuïtat per a professors, per cada 10 alumnes, i una gratuïtat pel xofer. Al professor gratuït se li donarà un val de restauració de 10.-€.

- L'autocar no està inclòs i és opcional. Preu entrada+autocar: des de 29,90.-€ per a infantil i primària i des de 39,90.-€ per a secundària (sense dinar, en base a autocar de 55 placess). ¡Consulteu-nos!
- Si voleu un guia-acompanyant de Tot Turisme, consulteu-nos preus.

Tingues en compte

. Preus amb IVA inclòs.
. Oferta vàlida per a dies laborables dins el calendari escolar.
. Oferta vàlida per a grups escolars amb un mínim de 20 alumnes.
. I per a treballar els coneixements, podeu demanar el Ticket Aula. Informeu-vos!!
. També podem organitzar una estada de 2 dies (hotel, entrades, dinars...). Paquets a molt bon preu!!
, Preus subjectes a un possible canvi de tarifes del parc al gener de 2022.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús