Sant Julià

Sant Julià de Vilatorta - Osona - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 69,96€

Descripció:


La casa de colònies Sant Julià és una antiga masia reformada, situada a la Plana de Vic, on comencen les Guilleries, i prop del pantà de Sau. Disposa de molts espais exteriors propis on poder gaudir del gran entorn de bosc i jardins. Es troba molt aprop del Pantà de Sau.

Es troba a 84 Km de Barcelona, a 63 Km de Girona, a 166 Km de Lleida i a 171 Km de Tarragona.

Equipaments:


- La casa disposa de 76 places ampliables.
- Amb habitacions múltiples de 2, 4 i 6 places.
- Menjador.
- Calefacció.
- 2 sales polivalents i 1 sala d'esbarjo (tennis taula, billar i futbolí).
- Camp de futbol i camp de bàsquet.
- Piscina.
- Àmplies zones de bosc i jardins.

Activitats:


EDUCACIÓ INFANTIL:
• Les aventures del Petit Príncep: A través del conte del Petit Príncep, coneixerem el bosc, les plantes medicinals, l’espai i els planetes.
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món de Beatrix Potter (+ CI) En anglès!: A través de Peter Rabbit i els seus amics aprendrem les nostres primeres paraules en anglès.
• El país dels contes (+ CI): Pinotxo, Hansel i Gretel, els tres porquets, entre altres personatges de contes de sempre, ens han preparat un munt de sorpreses.
• Salvem el bosc (+ CI): Estada de caire lúdic amb objectius mediambientals i eix temàtic fantàstic. Els follets i les fades del bosc. Recuperem així un dels productes de l’imaginari col·lectiu tradicional.
• Peter Pan (+CI): Entrarem al fantàstic món del Peter Pan i els seus amics, per poder viure aventures molt divertides i aprendre anglès sense parar de jugar! Al llarg de tota l’estada aprendrem com viu en Peter Pan, el Capit{ Hook i els Pirates!Preparats per començar?

PRIMÀRIA:
• Viatge a l’espai: Introducció al món de l’astronomia. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• El món del circ (+ EI): Malabars, equilibrisme, mim, pallassos...
• Peter Pan (CM i CS) En anglès!: Unes colònies en anglès ben divertides.
• La prehistòria: Cabanes, fòssils, pintura rupestre, descobriment del foc...
Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Les olimpíades gregues: La vida a l’època antiga a través d’activitats com les olimpíades.
• Viu les emocions (CI, CM, CS): Seguin el diari de la Rita descobrirem les emocions. No només les descobrirem sinó que trobarem un seguit de jocs, proves i situacions on se’ns posaran a prova aquestes i aprendrem a identificar-les i també gestionar.
• Dels contes al teatre (CI, CM, CS): Coneixeu els contes més populars? Us atreviu a fer-ne la vostre pròpia versió i a dur-la a l’escenari? Aquest és el repte que proposem en aquesta estada. On prepararem des del guió a l’atrezzo i vestuari per a fer la nostra representació.
• Immigració (CS): Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació (CS): Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

ESO I TREBALLS DE SÍNTESI:
• Visit England (ESO) En anglès!: Coneixem la cultura anglesa mentre parlem l'anglès durant totes les colònies.
• La prehistòria: Treball de síntesi/estada de la prehistòria. Si voleu, també podem fer aquestes colònies en anglès!
• Immigració: Volem transmetre la igualtat i el respecte en tots els àmbits, tan culturals com en diferents formes de viure i de pensar, perquè una societat la construïm tots, indiferent la llengua, la cultura i la provinença dels éssers que la constitueixen.
• Comunicació: Els mitjans de comunicació són molt importants avui dia, rebem molta informació des de molts llocs diferents i és important saber diferenciar l’autèntica i important de la que no ho és. Aquesta estada ens permetran endinsar-nos en aquest món i treure el periodista que tenim dintre.

Preus:


- Les colònies de 2 dies / 1 nit (allotjament + 1 pensió completa + activitats): des de 69,96.-€ per alumne de CM a ESO i de 74,36.-€ per alumne d'Ed. Infantil i CI.
- Les colònies de 3 dies / 2 nits (allotjament + 2 pensions completes + activitats): des de 121,77.-€ per alumne de CM a ESO i de 129,47.-€ per alumne d'Ed. Infantil i CI.
- Si voleu fer treball de síntesi, suplement de 2,50.-€ per alumne.
- Les estades en anglès tenen un suplement de 2,50.-€ per alumne.
- Per la resta d'estades consultar preus.
- IVA inclòs.

Tingues en compte

. Cal reconfirmar les places 3 dies abans de l'estada. La modificació de places el dia de l'arribada, només permet un 10% sense penalització.
. El monitoratge seguirà una ratio de 1/12-10 alumnes d'Ed Inf o C.I., i de 1/15-20 alumnes per la resta de cursos.
. Les habitacions cal deixar-les abans de començar l'activitat del matí de l'últim dia contractat.
. Si ho necessiteu, nosaltres podem encarregar-nos del servei d'autocar des de l'escola a bons preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús