Inici / Sortides d'1 dia / Sortida als prats alpins Tornar enrera

Sortida als prats alpins

Bagà - Coll de Pal - Província Barcelona
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,70€

Descripció:


Ens trobarem al poble de Bagà per conèixer la magnitud del parc natural més gran de Catalunya a través d'un audiovisual i les exposicions que trobarem a les oficines del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

En sortir, agafarem l’autocar per pujar a Coll de Pal, mentre gaudim d’esplèndides vistes i d’una vegetació variada (d’alzines, roures, faig, fins a pi roig). Allà començarem una excursió comentada per la ruta del trencapinyes, que s’inicia per una pista forestal força planera, amb un bonic bosc de pi negre, a banda i banda del camí. Al llarg del recorregut trobarem uns munts de pinassa i terra, en forma de volcà que corresponen a enormes formiguers (controladores d’erugues i altres insectes).

Tot caminant, arribarem a un prat, on solen pasturar vaques i amb una font que ens permetrà refrescar-nos. Després seguirem un corriol que passa entre els arbres fins arribar al Mirador del President, on podrem gaudir d’esplèndides vistes mentre aprofitem per dinar, després continuarem l'itinerari circular que ens durà al mateix punt de partida.

Preus:


- El preu de l'activitat és de 9,70.-€ per alumne (IVA inclòs).
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar no està inclòs i és opcional, demaneu-nos pressupost!

Tingues en compte

- Cal dur cantimplora, gorra, esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat cómode per caminar. (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- La durada de la sortida és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Hi ha l'opció de treballar un dossier didàctic que a través d'una descoberta durant la ruta del trencapinyes treballen diferents elements de la natura i l'entorn.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús