Inici / Sortides d'1 dia / Sortida escolar a Jungle Trek Tornar enrera

Sortida escolar a Jungle Trek

Tarragona - Província Tarragona
Apte per a Primària, Secundària

Des de 16,50€

La nostra proposta contempla 3 hores d'activitats entre arbres, amb l'acompanyament i la vigilància dels nostres equip de monitoratge.

Us convidem a conèixer la nostra proposta educativa per considerar tota la informació relativa i la tasca que durem a terme des de Jungle Trek perquè la vostra visita sigui una experiència educativa i significativa.

ACTIVITATS:


- Circuits jungle: Tots els nostres circuits d'aventura, amb reptes de diferents graus de dificultat i tirolines, estan dissenyats i adaptats perquè gaudiu al màxim segons la vostra edat.
- Jungle Jump: Un sistema de xarxes gegants i robustes esteses entre arbres (Jungle Net) o bé en una estructura independent (Jungle Funbox) per gaudir d´una experiència totalment autònoma orientada a desplaçar-se, saltar i jugar, sense necessitat d´estar subjecte a cap sistema de seguretat i oferint una sensació completa de llibertat i autonomia en un entorn 100% segur.
- Soft Paintball: Presentem la nostra nova pista de soft-paintball dins les instal·lacions de Jungle Trek. Una proposta divertida apta per a tota la família. Un paintball suau, sense aire comprimit, perquè ningú no pugui fer-se mal.

PREU


Preus vàlids de setembre al 15 d'abril tot el dia i del 16 d'abril a final de curs tarda després de les 14h.
- Circuits: 16.50 € per alumne (IVA inclòs).
- Jungle Jump (30 minuts): 4.-€ addicionals (IVA inclòs).

Preus vàlids a partir del 16 d'abril fins a final de curs als matins:
- Circuits: 18.50 € per alumne (IVA inclòs).
- Jungle Jump (30 minuts): 4.-€ addicionals (IVA inclòs).

Tingues en compte

. El grup ha de tenir un mínim de 20 alumnes, o en pot variar el preu.
. Grups màxim 110 alumnes.
. Oferta vàlida per a dies laborables dins del calendari escolar 2023-2024.
. L'autocar és opcional, demana'ns pressupost sense compromís!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús