Inici / Sortides d'1 dia / Sortida escolar la Fageda d'en Jordà i la fàbrica de iogurts Tornar enrera

Sortida escolar la Fageda d'en Jordà i la fàbrica de iogurts

Olot - Província Girona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 13,95€

Descripció:


La comarca de la Garrotxa ens ofereix un entorn incomparable en el qual podem trobar la Fageda d’en Jordà, que creix als peus del volcà Croscat, i és emblemàtica a qualsevol època de l’any, i de la qual, a través d'un itinerari, descobrirem les característiques d'aquest bosc i esbrinarem el perquè creix en aquesta zona.

Tot caminant, arribarem a la Fàbrica de Iogurts La Fageda, on veurem tot el procés de fabricació de iogurts, des de la granja fins a obtenir el iogurt final, que cada alumne s'emportarà com a obsequi.

Preus:


- El preu de l'activitat de l'Itinerari a peu per la Fageda d'en Jordà + Visita guiada per la fàbrica de iogurts és de 13,95.-€ per alumne. Amb monitors que estan amb vosaltres des que arribeu fins que torneu a l'escola.

- El preu de l'activitat del Viatge en carro per la Fageda d'en Jordà + Visita guiada per la fàbrica de iogurts és de 14,00.-€ per alumne d'infantil i 16,00.-€ per alumne de primària. No obstant això, amb aquesta opció només tindreu els monitors específics de cada activitat (1h de visita a la fàbrica i 1h de viatge en carro). No hi ha monitors acompanyants de tot el dia, en cas que ho necessiteu, consulteu-nos preu.

- L'autocar és opcional i no està inclòs. Consulteu-nos les opcions!
- El professorat és gratuït.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Cal dur cantimplora, gorra o una peça d'abric (segons l'època de l'any), esmorzar i dinar.
- Cal dur un calçat còmode per caminar (la sortida es realitza a l'aire lliure).
- Si es vol fer la sortida tranquil·lament dins l'horari escolar de tot un dia, s'ha de tenir en compte la distància fins a l'escola.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús