Inici / Sortides d'1 dia / Un dia al circ amb escoles! Tornar enrera

Un dia al circ amb escoles!

VARIS - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 9,00€

Descripció:


Diverses opcions per conèixer i gaudir del món del circ en un dia molt especial!

CIRC LES FEIXES (COPONS)


El Circ està muntat al bell mig d’un camp, dalt d’un turonet en una gran esplanada (el Pla del Simeó), envoltat de marges i feixes d’ametllers típiques de Copons (Anoia), de camps conreats de cereals, arbres fruiters i multitud de plantes aromàtiques típiques de la zona.

Un entorn ideal per una carpa de Circ estable, d’una companyia professional que a més a més dels seus espectacles creu que el circ pot ser una eina educativa, i per tant ens proposen fer un combinat de taller i espectacle on els nens/es siguin els protagonistes a través d’un treball d’equip arribin a una superació personal mentre es diverteixen. A l’arribar, ens rebran els monitors que comprovaran si som aptes per formar part d’un circ, tot anat cap a la zona de pícnic per esmorzar (hi ha un empedrat amb ombra, fonts amb aigua potable, wc i camp per jugar).

Després comença el Taller de Circ, un espectacle de participació, en què els nens/es, el color i el moviment en són els protagonistes. Amb monitors, s’ensenya l’ús de diferents elements (Trapezi, maroma, xanques de mà i de peu, hola-hops gegants, rodets d’equilibris, monocicles i rodets, malabars de tot tipus, salta-brinques, mini-tramps...) fins l’hora de dinar. Després, tornarem a entrar a la carpa, però com a espectadors de l’espectacle TASTACIRC: el pallasso, malabarista, rei de la pista...combinarà diferents tècniques circenses amb l’humor característic d’una tarda de circ i la participació directe d’alguns voluntaris del públic. Al finalitzar, els nens podran parlar amb els artistes fins l’hora de tornar a l’escola.

Preus:
- Temporada baixa: 10.-€ per alumne (1r i 2n trimestre.).
- Temporada alta: 11.-€ per alumne (3r trimestre).

EL CIRC PETIT (CANET DE MAR)


Esteu organitzant una sortida d’un dia amb l’escola o esteu treballant “El Circ” amb els vostres alumnes? Aquí teniu una fantàstica activitat que de ben segur agradarà a tots i totes!
El Circ Petit us obre les portes de les seves carpes de circ exclusivament per a vosaltres, ja sigui per venir a veure un dels nostres espectacles, gaudir d’un taller de circ o venir a passar el dia. Per a grups grans i petits, i a partir de P-3!

** Un dia al circ, veniu a casa nostra!:
Tan bon punt arriba la canalla o el grup, esmorzem a les instal·lacions i tot seguit comencem el taller i/o espectacle.

Al taller de circ podrem sentir-nos per un dia artistes de circ i provar les diferents tècniques de circ (trapezi, cable de funambulisme, pilotes per caminar, monocicles, xanques, slack-line, pedaleres, diàbolo, plat xinés, hula hoppe, devil stick, …).
I en una carpa de circ! Això si, abans els nostres artistes faran una explicació/exhibició molt divertida i breu de com es fan les diferents tècniques circenses.
Acabat el taller, deixem 1 o 2 hores perquè puguin anar a dinar (Disposem d’espai a les nostres instal·lacions), i així nosaltres podem preparar la carpa per un espectacle final molt divertit i ple de tècnica. I després.. Cap a casa la mar de contents!!!!!

** També portem el circ a la vostra escola! El super taller de 2h (el més gran de l'estat!), un espectacle o la combinació de tot plegat, demaneu-nos informació.

Per a més informació podeu visitar apreteu a aquí....

CIRC LA CRICA a Manresa


Podem anar fins al vostre local per viure diferents tallers de diverses disciplines circenses. O bé, es poden realitzar diferents tallers al vostre centre educatiu.
Per a més informació consulteu aquí.

UN DIA AL CIRC EN UNA CASA DE COLÒNIES


** La Llobeta (Aiguafreda)
Sortida que ens transportarà al món del Circ!. En petits grups descobrim les tècniques de malabars, d'equilibri sobre la corda fluixa, de concentració al trapezi, l'expressió i l'enginy del clown i el mag... Una sortida molt completa per descobrir i posar en pràctica el gran món de l'espectacle! Us esperem a la Gran Carpa de Circ que hi ha a la casa de colònies La Llobeta!

Activitats:
*Trapezi + malabars (EI CI CM CS)
A la sala màgica del Trapezi, aprendrem a utilitzar diferents elements com són el trapezi, l'aro i les teles, i a experimentar ser grans trapezistes suspesos a la nostra xarxa aèria amb total seguretat.
Al taller de malabars i en funció de les edats aprendrem les nocions bàsiques de varis elements: les maces, el diàbolo, les boles, els mocadors, les anelles, carioques...
Una activitat adaptada a les diferents edats i que aprendrem i divertirem alhora!

*L'equilibrista i el llit elàstic (EI CI CM CS)
Per treballar l'equilibri, una de les aptituds bàsiques per poder fer circ, realitzarem una sèrie d'exercicis progressius d'equilibri a través de diferents elements, com l'slack line i el cable tens. I com que al circ no hi poden faltar les acrobàcies, aprendrem diferents figures a través del salt al nostre llit elàstic.

Preu: 14,95.-€ per alumne (IVA inclòs).
Grups mínims de 40 places.

** El Xaragall, a Llinars del Vallès
El Xaragall és un espai pensat exclusivament per a sortides d´un dia.
Ubicat dins la Serralada de Marina, al Parc del Montnegre i el Corredor. En contacte directe amb la natura, envoltat de camps i boscos, amb castanyers, roures i alzines. Amb un paisatge verd i ric en aigua. A tocar del riu Mogent, al bell mig d´un paisatge bucòlic i tranquil.
L’objectiu de El Xaragall, és que els infants puguin gaudir d’un dia d’emoció, diversió i sensacions intenses, passejant pel bosc, visitant la granja, descobrint l’hort, o fent activitats lúdiques alhora que aprenen a ser respectuosos amb la natura.

I una d'aquestes activitats també ens porta a conèixer el món del circ.
*Aprenem malabars (CI - CM - CS)
Coneixeràs els diferents tipus de feines del circ i t’endinsaràs en el món dels malabars i equilibris. Aprendràs a fer servir els plats xinesos, equilibris amb plomes, mocadors, pilotes, caixes, cilindres...i aprendràs a fer servir diferents diàbolos i descobriràs com pots confeccionar-te els teus propis estris.

Preu: 13.-€ per alumne (IVA inclòs).
Grups mínims de 20 places.
Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús