Inici / Fi de curs i Aventura / València, mar, art i ciència Tornar enrera

València, mar, art i ciència

València - València
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 143,00€

Programació:


DIA 1. LLOC D'ORIGEN / COSTA DE VALÈNCIA
Sortida a l'hora convinguda des de la terminal en direcció a la Costa de València. Trajecte en autocar i breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Continuació del viatge, arribada a la Platja d'Oliva, acomodació a les habitacions, sopar, presentació del curs i allotjament.

DIA 2. NÀUTICA A OLIVA SURF
Esmorzar. Al matí realitzarem activitats nàutiques: classe de fonaments de la navegació a vela, windsurf: equilibris i simulador i animació esportiva. Retorn a l'hotel per dinar. A la tarda continuarem les activitats: olimpíada aquàtica. Retorn a l'hotel, sopar, animació nocturna i allotjament.

DIA 3. NÀUTICA A OLIVA SURF
Esmorzar. Al matí farem activitats nàutiques: vela lleugera amb vaixell col·lectiu amb monitor a bord, piragua de mar: jocs recreatius, i animació esportiva. Retorn a l'hotel per dinar. A la tarda continuarem les activitats: cordam (disciplina o saber que estudia l'art de fer nusos). Rocòdrom: escalada i ràpel. Retorn a l'hotel, sopar, animació nocturna i allotjament.

DIA 4. CIUTAT DE LES ARTS I LES CIÈNCIES
Esmorzar. Visita de dia complet a la Ciutat de les Arts i les Ciències, obra avantguardista de Calatrava i Félix Candela. És un espai de divulgació científica i cultural on podrem apropar-nos d'una manera divertida i original, a l'apassionant món de la naturalesa i la ciència. Entrada inclosa al Museu de les Ciències, Hemisfèric i Oceanogràfic. Dinar en restaurant concertat. Retorn a l'hotel, sopar, animació nocturna i allotjament.

DIA 5. COSTA DE VALÈNCIA / LLOC D'ORIGEN
Esmorzar. A l'hora convinguda sortirem cap al lloc d'origen. Breus parades en ruta. Dinar per compte del client. Arribada i fi dels nostres serveis.

Preu:


. El preu del paquet és des de 226.-€ per alumne (IVA inclòs), segons temporada, allotjament i serveis contractats.
. Demana el teu pressupost a mida!

El preu inclou:


- Estada de 4 nits a l’alberg Oliva Surf
- Autocar amb aire condicionat i vídeo.
- Règim de PC (aigua de gerra inclosa per a estudiants i professors)
- Distribució en habitacions múltiples.
- Assegurança de viatge.
- Monitors per dur a terme les activitats.
- Visites que s’indiquen a l'itinerari.
- Activitats d'aventura que s’indiquen a l'itinerari.
- 1 gratuïtat per cada 25 persones de pagament.
- 1 talonari d'autofinançament del viatge de fins a 100 euros per alumne.

El preu no inclou:


- Extres a l’hotel, entrades a museus i monuments i guies acompanyants i/o locals.

Tingues en compte

SETMANA SANTA, PONTS, ESTADES INFERIORS: CONSULTEU SUPLEMENT.
Suplement begudes (refrescs): 2€/persona/dia.

ZONES DE SORTIDA I SUPLEMENTS: Catalunya, Llevant, Murcia, Castella-la Manxa i Madrid: preu base | Castella i Lleó, Extremadura i Andalusia: suplement 15€ | Galícia, Astúries, Cantàbria, País Basc, Navarra, La Rioja i Aragó: suplement 20€.

Si voleu, podem fer-vos un pressupost a mida, demaneu-nos el vostre viatge adaptat a les vostres necessitats!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús