Inici / Fi de curs / Viatge d'estudis a Girona, Carcassonne i Figueres Tornar enrera

Viatge d'estudis a Girona, Carcassonne i Figueres

Girona - Sud de França
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 168,00€

Descripció:


Viatge de fi de curs, per a descobrir 3 indrets amb molta història: Girona, amb el seu casc antic medieval, Carcassone, amb la seva majestuosa fortalesa de 2.500 anys d'història, i Figueres, amb l'empremta de Dalí, que no us deixarà indiferents!

Una estada de convivència amb els companys, que guardaran com un dels millors records de la seva etapa com a estudiants.

Activitats:


- Girona medieval.
Girona compta amb nombrosos testimonis del seu passat medieval, època de creixement de la ciutat, amb patrimoni monumental com: la Catedral, la basílica de Sant Feliu, els banys àrabs... Tot i així, un dels gran símbols de la Girona medieval és el Call, situat en el seu casc antic.

- Ciutadella de Carcassonne.
Creuar el pont llevadís de la Ciutadella, és viure una experiència única, un viatge temporal i natural a la fortalesa més gran d'Europa!
La Ciutadella medieval de Carcassonne, joia d'aquesta destinació i inscrita com a Patrimoni Mundial de la UNESCO, us obre les portes per a un salt vertiginós de 2.500 anys d'Història.

- Teatre Museu Dalí de Figueres.
Avui dia el Teatre-Museu Dalí s’ha convertit en una clara representació de l’estil surrealista de l’artista polifacètic Salvador Dalí, tant per fora pel seu estil arquitectònic (famosa cúpula amb els elements decoratius dels ous), com per dins per les obres que acull.

El programa es pot modificar al gust amb d'altres activitats: castell de Sant Ferran a Figueres, ruïnes d'Empúries, Illes Medes (Nautilus, excursió en caiac...), aiguamolls de l'Empordà, bosc d'aventura i tirolines, caiac...

Si l'estada es vol fer totalment a França, també es pot fer un programa amb aquestes visites: Toulousse, fàbrica Air Bus, Cité de l'Espace, Maison Hantée...

Preu:


Estada de 3 dies/ 2 nits: des de 168,00.-€ per alumne (IVA inclòs).

- El preu inclou:
- Estada en hotel 3* a Roses, en règim de 2 pensions completes, amb alumnes en habitacions múltiples i professors en individuals.
- Guies oficials per a la visita a Girona, i entrades incloses tant a la Catedral com als banys àrabs,
- Visita guiada a la ciutadella de Carcassonne, amb entrada al seu castell.
- Visita guiada al Teatre-Museu Dalí de Figueres.
- Assegurança d'assistència i anul·lació Especial Estudiants.
- Gratuïtats per a mestres (segons nº d'alumnes).
- IVA

- El preu no inclou:
- Dinar del 1r dia (recordeu portar-lo de casa, o contractar-lo a part amb suplement).
- Servei d'autocar (necessari pels 3 dies, també us podem passar pressupost).
- Guia acompanyant "Tour Leader" (també us podem passar pressupost).

Tingues en compte

Qualsevol modificació d'activitats i/o allotjament en el programa original, farà variar el preu final.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús