Inici / Sortides d'1 dia / Viatge escolar pels transports de Barcelona. Terminal 1. Tornar enrera

Viatge escolar pels transports de Barcelona. Terminal 1.

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Infantil, Primària

Des de 11,75€

Descripció:


Descobrirem els transports urbans i metropolitans de Barcelona (a l'aeroport, en tren, a l'estació de Sants, en metro i el port en Las Golondrinas).
Tot jugant o bé estudiant, segons l’edat, a través del següent itinerari: començarem per l’aeroport del Prat per fer una visita comentada pels espais públics de la terminal T1.

Després agafarem l'autobús llançadora que ens portarà fins a l’estació de la Renfe de la terminal T2 (situada al costat de les terminals de sempre A, B, C). Un cop a l'estació, agafarem el tren en direcció a l’estació de Sants, que visitarem mentre descobrim aquest nou transport, fins a l’hora d’anar a dinar al Parc de l’Espanya Industrial.

Després, veurem com és la xarxa de metro de Barcelona, i agafarem un metro, direcció a Las Golondrinas, vaixell amb el qual farem un recorregut guiat pel port de Barcelona mentre ens expliquen les característiques d’aquest transport i del port.

Preus:


- El preu d'aquesta activitat és de:
Fins a 4rt: 16,55.-€ per alumne.
A partir de 5è: 19,15.-€ per alumne.
(Preu segons tarifes del gener de 2024 de TMB).
- El preu de l'activitat sense el viatge en vaixell és d' 11,75.-€ per alumne (es pot substituir per una passejada pel port, etc.).
- Els professors/es són gratuïts.
- L'autocar des de l'escola fins a l'aeroport i de tornada no està inclòs, és opcional. El podeu gestionar pel vostre compte o contractar-lo amb nosaltres.
- Si teniu qualsevol problema amb el preu o els horaris, feu-nos la petició i ho mirem d'adaptar a les vostres necessitats (sense vaixell, sense tren, canvi d'ordre de la sortida, etc.).

Tingues en compte

- És una sortida moguda, es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia. Cal tenir en compte que Las Golondrinas finalitzen a les 16h. Qualsevol problema amb l'horari ens ho comenteu, perquè ho podem adaptar d'altres maneres a l'horari que necessiteu.
- La sortida està lligada als horaris dels transports, per tant, es prega màxima puntualitat.
- Possibilitat de fer-la en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús