Inici / Sortides d'1 dia / Visita escolar a la Casa del Teatre - teatre de proximitat! Tornar enrera

Visita escolar a la Casa del Teatre - teatre de proximitat!

Sant Martí de Tous (Anoia) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 10,00€

Descripció:


A la Casa del Teatre fem espectacles per a tots als públics, familiars, infantils, per a nens i nenes o com vulgueu anomenar-los. A nosaltres ens agrada dir-ne teatre.
Pensem que el teatre pot aportar molts i interessants estímuls a tothom, més enllà de l’edat que tingui o de la professió que faci o desitgi fer. Les eines comunicatives que ens dóna el teatre es poden aplicar a tota mena de situacions que ens planteja la vida i, tant els infants com els adults, poden veure en el teatre un estímul per créixer i desenvolupar-se.

El nostre projecte neix amb la voluntat de ser un espai obert de creació. Un lloc on, a part de crear els nostres espectacles, puguem compartir amb el nostre públic i amb diferents professionals quins són els processos que fem servir per tirar endavant una creació.

Activitats:


* Un matí de llegenda: L’activitat es desenvoluparà entorn de la llegenda de “La Senyora de Tous” o de "La cérvola blanca". A partir de 3 tècniques teatrals diferents (el teatre de màscares, el teatre d’objectes i la narració), i la realització d’uns petits exercicis pràctics de cada disciplina, aproparem a l’alumne al món del teatre i la creació. L’activitat es durà a terme en tres espais diferenciats: El teatre, l’aula-taller i el castell de Sant Martí de Tous.

* Teatre de prop: Tant bon punt arribeu, visualitzarem al teatre, un dels nostres espectacles que prèviament haureu escollit ("La Lluna d'en Joan", "Maure el Dinosaure", “Kàtia”, “Raspall” o “La senyora de Tous”). Un cop finalitzat dividirem el grup en tres, uns es quedaran al teatre parlant amb els actors professionals, podrem descobrir els secrets de l'escenografia i del teatre i podreu conèixer els titelles que us han fet somriure. Un altre grup anirà a l'aula taller a conèixer més titelles, com es manipulen o a fabricar-ne un de ben senzill, i l'altre anirà a l'aula d'expressió a fer jocs lúdico-expressius teatrals. Tots els grups rotaran de manera que tots els nens faran totes les activitats.

Preus:


- Les dues opcions tenen el mateix preu: 10.-€ per alumne.
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar no està inclòs i és opcional. Us podem passar un pressupost a molt bon preu, consulteu.nos!

Tingues en compte

- Ens adaptem a les vostres necessitats, si voleu treballar algun tema en concret, parlem-ne i trobem l'activitat teatral.
- Cal dur esmorzar, cantimplora i dinar.
- En cas de pluja realitzarem l'activitat igualment dins La Casa del Teatre.
- Les activitats estan programades pel matí, si voleu que la sortida duri tot el dia tenim l'ampliació amb una excursió a peu a Sentfores o El saltant de La Fou (paratges de Sant Martí de Tous) tot explicant la llegenda d'aquest paratge.
- Grups de mínim 25 alumnes i màxim 75 alumnes.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús