Inici / Sortides d'1 dia / Visita escolar a la Colònia Güell: història, art i cultura Tornar enrera

Visita escolar a la Colònia Güell: història, art i cultura

Santa Coloma de Cervelló - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat

Des de 6,10€

Descripció:


Una sortida diferent a les colònies industrials de Catalunya!
Una sortida diferent als edificis modernistes!

La Colònia Güell va ser una de les múltiples colònies tèxtils de Catalunya, fet que farà descobrir als estudiants, les diferències amb la resta de colònies i les seves característiques. Durant la visita ens acostarem a la fàbrica, tot i que no es pot visitar en l'actualitat, explicarem el tipus de treball que es feia, les condicions dels treballadors, la industrialització a Catalunya...per entendre la magnitud de la fàbrica de la Colònia Güell.

La visita seguirà amb un recorregut per la mateixa colònia on descobriran diferents exemples d'arquitectura modernista en els diferents tipus d'habitatges i també com era viure a la colònia Güell.

Finalment visitarem la Cripta, part de l'Església inacabada per Antoni Gaudí, on hi queda constància de les seves aportacions a l'arquitectura, i on aprofitarem per a entendre la condició de mecenes d'Eusebi Güell.

Activitats i preus:


Es poden realitzar diferents tipus de visites adaptades als nivells educatius, i a les necessitats i interessos de cada grup:

. Visita lliure Colònia i la Cripta: on el mestre es pot preparar la visita prèviament i realitzar-la ell el dia de la visita. La podeu realitzar en la durada que volgueu.
Preu: 6,10.-€ per alumne.

. Visita guiada a la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí: durant la visita a la Colònia podran descobrir què diferencia aquesta de la resta. Ens aproparem a la fàbrica que, tot i que no es pot visitar, els monitors explicaran el tipus de treball que es feia, el nº de treballadors, les seves condicions, etc. Seguirem amb un passeig per la Colònia i veurem els diferents tipus d'habitatges modernistes que existien segons el càrrec del seu habitant. Finalment descobrirem la Cripta, exemple de les grans aportacions que va fer Gaudí a l'arquitectura.(Primària i secundària). 2h
Preu: 10,10-€ per alumne

. Taller de mosaic + visita guiada a la Cripta: Aquesta visita està dirigida per una monitora ceramista i es desenvolupa als cellers de la Colònia Güell. L'objectiu del taller és donar a conèixer la tècnica del mosaic utilitzada per Gaudí tant des d'un punt de vista teòric com pràctic. Els alumnes coneixeran també els materials i les eines utilitzades. Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta de Gaudí per observar l'aplicació de la tècnica en els diferents motius de la Cripta. Durant el taller cada alumne realitzarà el seu propi posagot de mosaic. (Ed.Infantil: 1h taller i entrada lliure a la Cripta) (Primaria: 1h de taller i 1h de visita guiada a la Cripta).
Preu: 14,10.-€ per alumne d'Ed.Infantil i 17,10.-€ per alumne de primària.


. Taller Trencadís + visita guiada a la Cripta: Aquesta visita està dirigida per una monitora ceramista i es desenvolupa als antics cellers de la Colònia Güell. El trencadís és la tècnica de mosaic inventada d‟Antoni Gaudí, utilitzant fragments de ceràmica trencada unides pel morter. Aquesta tècnica es troba a pràcticament totes les obres de Gaudí i per tant, també la trobem a la Cripta. Els alumnes crearan la seva primera obra de trencadís, una caixeta de fusta: aprendre a fer servir les tenalles de ceràmica, escollir un disseny, els colors i finalment el morter. Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta de Gaudí per observar l‟aplicació de la tècnica de trencadís en els diferents motius de la Cripta. Una experiència inoblidable, un record molt especial i únic de la Colònia Güell i d‟Antoni Gaudí. (Ed.Primària, ESO i Batxillerat). 2h 30' (1h 30' de taller i 1h de visita a la Cripta).
Preu: 21,10.-€ per alumne.


. Taller de pintar pinyes + visita guiada a la Cripta: activitat dirigida per una monitora i es desenvolupa a les aules del Centre d'Interpretació o antics cellers de la Colònia Güell. L'objectiu del taller és veure com Gaudí s'inspira per fer els vitralls/finestres de la Cripta segons la natura i veuran un punt de vista teòric i pràctic. En acabar visitarem la Cripta de Gaudí per observar com són els vitralls de l'interior i exterior de la Cripta. (Ed.Infantil: 1h taller i entrada lliure a la Cripta) (Primària: 1h 30min taller+visita guiada a la Cripta).
Preu: 10,10.-€ per alumne d'Ed.Infantil i 11,30.-€ per alumne de primària.

. Taller de sorra decorativa + visita guiada a la Cripta: activitat dirigida per una monitora i es desenvolupa a les aules del Centre d'Interpretació o als antics cellers de la Colònia Güell. L'objectiu del taller és interpretar quins colors intervenen en els vitralls/finestres de la Cripta de Gaudí. Sobre un vinil de tall, cada alumne aplicarà sorra de colors segons correspongui. Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta per a observar com són els vitralls al seu interior i exterior, i observar els colors utilitzats. (Primària i secundària). 2 hores.
Preu: 16,40.-€ per alumne.

. Taller de transparències amb vidre i visita guiada a la Cripta: aquesta activitat està dirigida per monitores expertes en Gaudí i es desenvolupa en les sales del centre d'interpretació o als antics cellers de la Colònia Güell. L'objectiu del taller és que els alumnes interpretin el llenguatge de la llum imitant la tècnica dels vitralls que trobarem a la Cripta. Ho plasmarem en un plat de vidre utilitzant pintures amb transparència. Finalitzat el taller, els alumnes visitaran la Cripta per a observar l'aplicació del vidre i els colors a la Cripta. (CS i secundària). 2 hores.
Preu: 14,60.-€ per alumne.

. Taller d'innovació + visita guiada a la Cripta: activitat dirigida per un monitor i es desenvolupa a les aules del Centre d'Interpretació. Des d'una perspectiva didàctica i interactiva, els participants descobriran les innovacions constructives del genial arquitecte català. Què diferencia un arc romànic, d'un gòtic o un catenari? Després el mateix monitor farà la visita guiada a la Cripta on es troben aplicades gran part de les aportacions de Gaudí. (Ed.Secundària)
Preu: 10,40.-€ per alumne.

- Segons l'opció triada, podem completar la sortida realitzant visites d'altres espais modernistes (Parc Güell, El Nou Gaudí Experiència, la Sagrada Família, itinerari pel Passeig de Gràcia descobrint les façanes modernistes més emblemàtiques, entrada al Palau de la Música...) trieu, i farem la vostra sortida a mida!.

- L'autocar no està inclòs i és opcional, demaneu-nos pressupost!
- Professors gratuïts.
- Preus amb IVA inclòs.

Tingues en compte

- Es recomana dur calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar, es poden fer ús dels espais verds per a pícnics.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia, si es vol reduir a mig dia no hi ha problema ja que les activitats es realitzen al matí.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús