Inici / Sortides d'1 dia / Visita escolar a la Granja-escola Les Pedreres Tornar enrera

Visita escolar a la Granja-escola Les Pedreres

Sant Fruitós de Bages - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 12,00€

Descripció:


Les Pedreres és una granja situada a Sant Fruitós de Bages, a 1 hora de Barcelona, on els alumnes faran de grangers, donant el biberó als vedells petits. És un espai per gaudir i conèixer la ramaderia d’una manera diferent.

Hi ha vedells, conills, oques, ànecs, porquets, el gall i les gallines, el ruc... Els podreu veure, tocar, donar-los menjar, i als més petits, fins i tot els hi podreu donar els biberons. Amb l‘ajut dels nostres monitors els nens i les nenes descobriran els secrets més ben guardats que tenim a la granja...

La Granja Les Pedreres, està pensada com un espai per poder-hi gaudir tot el dia: hi ha un menjador, un gran prat per jugar, bales de palla per saltar, la caseta de fusta, el sorral amb pales i galledes, i els carretons per traginar la llenya.

...i quan marxeu, a part de l’experiència d’un gran dia, us emportareu un record de les nostres gallines!

Preus:
- Preu per alumne: 12.-€, i els professors gratuïts.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. El preu de l'activitat+autocar és des de 20,70.-€ per alumne (en base a autocar de 55 places). Consulteu-nos!

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Apte per a llars d'infants, educació infantil i cicle inicial.
- Sortida dins l'horari escolar de tot un dia. Monitors fins l'hora de dinar, després els alumnes quedaran a càrrec dels professors.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar. Els nens podran dinar sota els plataners o dins el menjador.
- Portar roba còmode i que es pugui embrutar.
- Els mestres també podreu gaudir de l’espai de “la Pallissa”, tot prenent un cafè i veient com els vostres alumnes gaudeixen de la granja.
- La granja disposa d'una zona d'aparcament per a autocars.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús