Inici / Sortides d'1 dia / Visita escolar a la Sagrada Família i la Barcelona modernista Tornar enrera

Visita escolar a la Sagrada Família i la Barcelona modernista

Barcelona - Barcelona ciutat
Apte per a Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,70€

Descripció:


La manera de conèixer els artistes més importants del Modernisme Català, com Antoni Gaudí, o Josep Puig i Cadafalch o bé Lluís Domènech i Montaner, entenent el seu art mentre descobrim les seves obres més importants, tanmateix, aprendrem les característiques d’aquest moviment artístic que va canviar l'evolució històrica d'aquests llocs. Visitarem o el Temple de la Sagrada Família, el seu interior, les façanes i el projecte que Gaudí tenia previst, l'interior de la Pedrera o bé el Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau.

Després explicarem les façanes dels edificis modernistes més destacats del Passeig de Gràcia (La Pedrera, La casa Batlló, La casa Ametller, La casa Morera...) fins a arribar a la façana del Palau de la Música Catalana.

I tornarem a agafar l’autocar fins al Park Güell on dinarem i realitzarem un itinerari guiat del parc amb opció d'entrar o no a la zona monumental. El Park Güell va tancar la seva zona monumental, però amb el seu programa "El Park Güell i les escoles" ofereix 60 entrades gratuïtes per escola i dia. Us plantegem fer un itinerari guiat per dins d'aquesta zona on podrem dur a terme una descoberta d'un parc que reflecteix les idees de simbiosi entre l’home i la natura d'Antoni Gaudí.

Rutes


- Ruta modernista Passeig de Gràcia + Park Güell.
- Visita interior Sagrada Família + ruta modernista pel Passeig de Gràcia + visita al Park Güell.
- Ruta modernista + visita a l'interior del Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau.
- Visita interior a La Pedrera i ruta modernista pel passeig de Gràcia o bé Park Güel. A la Pedrera també s'hi fan diversos tipus de visita i tallers, consulteu-nos!

Preus
*Guies oficials:
242.-€ preu per guia 3 hores.
264.-€ preu per guia 4 hores.

*Sagrada Família: és obligatori fer la visita amb els seus guies propis (durada 1h 15min.). Per tant, cal afegir aquest cost que són 30.-€ per guia que contracteu (màxim 30 alumnes/guia). Aquesta gestió l'haurà de dur a terme directament l'escola amb el Temple, nosaltres us detallarem com fer-ho (preu subjecte a un possible canvi de tarifes per part de la Sagrada Família).

*Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau:
Entrades per a primària: gratuïtes. (Aquesta gestió l'haurà de realitzar directament l'escola amb el Temple, nosaltres us explicarem com fer-ho).
Preu entrades ESO: 3.-€ /alumne.

*La Pedrera:
Preu visita guiada: 7.-€ / alumne.

- L'autocar és opcional i no està inclòs. Consulteu-nos l'opció que més us interessi i us passarem el pressupost.

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Es recomana calçat còmode.
- Cal dur l'esmorzar i el dinar.
- L'ordre de les activitats dependrà dels horaris que finalment ens atorgui la Sagrada Família, l'Hospital de Sant Pau o la Pedrera.
- Possibilitat de combinar diferents visites.
- Recordar-vos que per entrar a la Sagrada Família s'han de portar les espatlles cobertes i les cames tapades fins als genolls.
- La durada és dins l'horari escolar de tot un dia.
- Possibilitat de fer la visita en anglès, consulteu-nos!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús