Inici / Sortides d'1 dia / Visita escolar al port i a la platja! Tornar enrera

Visita escolar al port i a la platja!

Arenys de Mar o Vilanova i la Geltrú - Diverses províncies: Barcelona, Tarragona i Giron
Apte per a Infantil, Primària, Secundària

Des de 8,50€

Descripció:


Us proposem diferents activitats per conèixer el port i la platja; i les seves característiques d'una manera dinàmica i divertida.

Arenys de Mar:


Rebuda del grup en el mateix port per part dels educaros/es. A continuació es realitzen una seqüència d'activitats que e spoden adaptar a l'horari de cada escola:
o Descoberta de la platja: com es formen les platges, que trobem a la sorra. Joc del reciclatge.
o Coneguem els invertebrats marins: que són els invertebrats marins, quins
grups els formen, toca-toca de mostres.
o Els peixos del Mar Mediterrani: joc de la Gola del Tauró.

Després de dinar es fa la visita al port pesquer i a la llotja, fins a l'hora de marxar (cap a les 15:30h-16h). La subhasta del peix comença a les 16h i les escoles que no tenen oportunitat de veure-la, els/es educadors/es expliquen el seu funcionament quan es visita la llotja.

Opcional: es pot incloure lapassejada en barca a bord del Marinada gestionada per un patró, en grups de 15 alumnes. S'incorpora l'activitat en el cronograma del dia de manera seqüencial.

Vilanova i la Geltrú:


Es tracta d'una visita guiada pel port pesquer de Vilanova i la Geltrú que ens permet conèixer l'ofici de pescador, els diferents tipus de pesca, el procés que hi ha des que es pesca un peix fins que arriba a la nostra taula i conèixer diferents espais marins, També es vol sensibilitzar respecte la importància de cuidar i respectar el medi marí i els oficis que si estableixen.

*Aquesta activitat no es pot realitzar en dilluns perquè no hi ha pesca al port.

Preu:ARENYS DE MAR
Només matí fins la 13:00h: 8,50.-€ per alumne.
Horari fins les 15:30h / 16h: 11,00.-€.
El preu del viatge en barca és a part, cal sumar un suplement de 4,50.-€/alumne.

VILANOVA I LA GELTRÚ
TEMPORADA BAIXA: novembre, desembre, gener i febrer.
11.-€ de dilluns a divendres.

TEMPORADA ALTA: octubre, març, abril, maig i juny.
De dilluns a dimecres 11€
I dijous o divendres 12€
Per alumne (IVA inclòs).

Tingues en compte

- Preus amb l'IVA inclòs.
- Sortides dins l'horari escolar d'un dia. Segons l'activitat, caldrà concretar la disponibilitat horària de l'escola per saber si es pot realizar correctament.
- Possibilitat de reservar l'activitat amb l'autocar des de l'escola inclòs, consulteu-nos preus.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús