Inici / Sortides d'1 dia / Viu Can Gel! - una granja lletera Tornar enrera

Viu Can Gel! - una granja lletera

Canyamars (Maresme) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,50€

Descripció:


Vols conèixer una granja lletera? A Can Gel ens dediquem a la producció de llet des del1910 i hem iniciat amb molta il·lusió el projecte "Viu Can Gel" per acostar la nostra feina a tots els públics. I especialment als nens, els volem donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: "D'on surt la llet?"

I ho fem mitjançant una visita a la nostra granja, a través dels seus diferents espais, ens endinsem en el món de les vaques lleteres, tot veient des de què mengen i de quins cultius prové aquest menjar, quines són les característiques físiques de les vaques, quin és el cicle de la llet..., fins la recollida de la llet que produeixen.

A part, proposem diversos tallers educatius pràctics (activitats, jocs, recursos audiovisuals...) destinats a assolir els conceptes d'una manera divertida i entretinguda, segons l'edat dels alumnes.

**La visita a la granja
Els alumnes i professors, recorren totes les instal·lacions de la granja acompanyats d'una persona que els fa de guia i els ofereix explicacions específiques de cada zona. La visita es complementa amb:
- Audiovisual: vídeo corporatiu i adaptat segons el taller.
- Zona d'interacció amb animals: per tenir contacte amb les vaques i els vedells.
- Zona d'interacció productiva.
- Interacció amb els aliments: per experimentar amb les diferents composicions, textures i olors dels aliments que constitueixen la dieta de les vaques.
- Reforç visual: panells amb imatges i explicacions sobre les vaques lleteres.
- Exposició de maquinària i estris.
- Mini-granja: recinte per observar i interactuar amb altres animals de granja com gallines, conills i ovelles.
- Zona d'esbarjo.

**Tallers:
- Conte sonor "El Soroll Misteriós" (Esc. Bressol, Ed.Infantil): és l'aventura que emprèn la vedella Gelatina per tal d'esbrinar què o qui fa un soroll que sent cada dia al matí. Al llarg del camí coneix amics amb els que cantarà cançons i també descobrirà nous sons de la granja.

- La granja en 4D (Cicle Inicial): es tracta d'un taller sensorial en el que posarem a proba els nostres sentits a través del tacte, de les olors, els sons i el gust. Aïllem tots els elements individualment i podrem conèixer d'una forma diferent la nostra granja.

- La vida d'una vaca de Can Gel (Cicle Inicial i Cicle Mitjà): es tracta d'un conte de la vida de la vaca Gelatina des de que neix fins que és la vaca més productiva de Can Gel. El conte serveix com a fil conductor de la visita que farem a continuació a la granja.

- La increïble fórmula del got de llet (Cicle Mitjà, Cicle Superior i 1r cicle ESO): ens podem beure un got de llet en poc temps però cal molt més temps i elements per tal que arribi a la nostra nevera. Joc d'enigmes que resoldrem a mida que anem fent la visita. NOVETAT: aquest taller es complementa amb un dossier d'activitats per a poder treballar de forma interdisciplinar a l’escola sota el projecte: “La granja i els seus derivats”. Consta de 10 activitats d’acord a les competències, capacitats i objectius propis del cicle mitjà de primària.

- El bosc de Can Gel (Ed. Inf. i Primària): NOVETAT!
Ens endisarem en una experiència natural, en la que connectarem amb l’entorn que ens envolta i sobretot amb el bosc. Aprendrem a sentir-lo i alhora reconeixerem els diferents tipus d’arbres, plantes, fongs i la fauna que hi habita. Coneixerem la història de la Nona, un personatge ancestral que protegeix el bosc i els animals que hi viuen i té cura de la granja quan el granger no hi és.

- Desxifra el codi reproductiu "1524102" (ESO i Batx): es donen i treballen els continguts referents a la reproducció i a la genètica.

- Taller "La granja - anàlisis" (Batx): són tallers fets a mida, es treballa la granja a través de dades reals de producció, índex reproductius, etc.

Nota: Disposem de materials didàctics dels tallers adaptats per nens amb discapacitat visual greu. Aquesta adaptació ha estat feta per la ONCE.

Preus:


- Visita + taller: 9,50.-€ per alumne. --> visita guiada NO monitoritzada (no monitors tot el dia).
- Casals d'estiu: només visita 7,75.-€ per alumne.
- Opcionalment, a partir de 50 places, oferim a les escoles que ho vulguin un servei de monitoratge des de que arriba l’autocar fins que marxa (aprox. de les 10:00 a les 16:00 h).
Tarifa de monitoratge (a sumar a la tarifa de la visita) = 3,85 € per alumne.
- El preu de la visita inclou un petit piscolabis pels professors (cafè, llet, sucs, i pastes).
- Els professors són gratuïts.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. Us podem passar pressupost amb un molt bon preu, consulteu-nos!

Tingues en compte

- A Can Gel no barregem mai dues escoles o col·lectius en una mateixa jornada, és per això que oferim una certa flexibilitat en els horaris. L'horari d'obertura és a les 9:30h del matí i tanquem a les 16:00h. Per tal de fer l'activitat de forma òptima, recomanem que la visita no comenci més tard de les 11:00h.
- Disposem d'una zona de lleure on hi ha taules de pícnic i zona de joc pels nens. Les escoles i col·lectius que vinguin a fer la visita poden disposar de la zona de lleure des de l'arribada fins a finalitzar la jornada, dins de l'horari establert.
- Preus amb l'IVA inclòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús