Inici / Sortides d'1 dia / Viu Can Gel! - visita escolar a una granja lletera Tornar enrera

Viu Can Gel! - visita escolar a una granja lletera

Canyamars (Maresme) - Província Barcelona
Apte per a Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles formatius

Des de 9,95€

Descripció:


Vols conèixer una granja lletera? A Can Gel ens dediquem a la producció de llet des del1910 i hem iniciat amb molta il·lusió el projecte "Viu Can Gel" per acostar la nostra feina a tots els públics. I especialment als nens, els volem donar de forma educativa i interactiva la resposta a una pregunta a priori tan bàsica i fàcil com és: "D'on surt la llet?"

I ho fem mitjançant una visita a la nostra granja, a través dels seus diferents espais, ens endinsem en el món de les vaques lleteres, tot veient des de què mengen i de quins cultius prové aquest menjar, quines són les característiques físiques de les vaques, quin és el cicle de la llet..., fins la recollida de la llet que produeixen.

A part, proposem diversos tallers educatius pràctics (activitats, jocs, recursos audiovisuals...) destinats a assolir els conceptes d'una manera divertida i entretinguda, segons l'edat dels alumnes.

**La visita a la granja
Els alumnes i professors, recorren totes les instal·lacions de la granja acompanyats d'una persona que els fa de guia i els ofereix explicacions específiques de cada zona. La visita es complementa amb:
- Audiovisual: vídeo corporatiu i adaptat segons el taller.
- Zona d'interacció amb animals: per tenir contacte amb les vaques i els vedells.
- Zona d'interacció productiva.
- Interacció amb els aliments: per experimentar amb les diferents composicions, textures i olors dels aliments que constitueixen la dieta de les vaques.
- Reforç visual: panells amb imatges i explicacions sobre les vaques lleteres.
- Exposició de maquinària i estris.
- Mini-granja: recinte per observar i interactuar amb altres animals de granja com gallines, conills i ovelles.
- Zona d'esbarjo.

**Tallers:
- La Gelatina i el Soroll Misteriós" (Esc. Bressol, Ed.Infantil): és l'aventura que emprèn la vedella Gelatina per tal d'esbrinar què o qui fa un soroll que sent cada dia al matí. Tot i que li fa por, la nostra protagonista és curiosa i decideix emprendre una aventura on l’amistat, la cooperació, l’autoconfiança i la superació esdevindran claus per resoldre l’enigma.
- El bosc de Can Gel (Ed. Inf. i Primària): NOVETAT!
Ens endisarem en una experiència natural, en la que connectarem amb l’entorn que ens envolta i sobretot amb el bosc. Aprendrem a sentir-lo i alhora reconeixerem els diferents tipus d’arbres, plantes, fongs i la fauna que hi habita. Coneixerem la història de la Nona, un personatge ancestral que protegeix el bosc i els animals que hi viuen i té cura de la granja quan el granger no hi és.

- La granja en 4D (Ed. Inf., Cicle Inicial): es tracta d'un taller sensorial en el que posarem a proba els nostres sentits a través del tacte, de les olors, els sons i el gust. Aïllem tots els elements individualment i podrem conèixer d'una forma diferent la nostra granja.

- La vida d'una vaca de Can Gel (Cicle Inicial i Cicle Mitjà): es tracta d'un conte de la vida de la vaca Gelatina des de que neix fins que és la vaca més productiva de Can Gel. El conte serveix com a fil conductor de la visita que farem a continuació a la granja.

- La vaca com a guia emocional (CI, CM): Activitats i jocs d’educació emocional amb les nostres vaques per tal de que els nens i nenes puguin desenvolupar les seva consciència i habilitats emocionals. Amb aquestes dinàmiques també ajudem a desenvolupar les qualitats necessàries per a una bona relació de grup com són l’empatia i la solidaritat. Gràcies al contacte amb les vaques podem aprendre a gestionar millor les nostres emocions bàsiques com són la ràbia, la por, la tristesa i l’alegria i així entendrem millor què és el que ens passa i què podem fer per sentir-nos millors.

- La increïble fórmula del got de llet (Cicle Mitjà, Cicle Superior): ens podem beure un got de llet en poc temps però cal molt més temps i elements per tal que arribi a la nostra nevera. Joc d'enigmes que resoldrem a mida que anem fent la visita.

- Desxifra el codi reproductiu "1524102" (CS, ESO i Batx): es donen i treballen els continguts referents a la reproducció i a la genètica.

- La granja com a empresa (ESO i Cicles Formatius): Una granja lletera és sobretot una empresa dedicada a desenvolupar una activitat on el seu producte principal és la producció de llet. Posant el focus en aquesta premissa, hem creat
diferents tallers per poder parlar de diferents aspectes de la granja , les vaques i del seu producte.


Preus:


- Visita guiada + taller: 9,95.-€ per alumne. (no monitors tot el dia).
Excepte el taller de "la vaca com a guia emocional" preu de 11€ per alumne.
- Opcionalment, a partir de 50 places, oferim a les escoles que ho vulguin un servei de monitoratge des de que arriba l’autocar fins que marxa (aprox. de les 10:00 a les 16:00 h).
- El preu de la visita inclou un petit piscolabis pels professors (cafè, llet, sucs, i pastes).
- El professorat és gratuït.
- L'autocar és opcional i no està inclòs. Us podem passar pressupost amb un molt bon preu, consulteu-nos!

Tingues en compte

- A Can Gel no barregem mai dues escoles o col·lectius en una mateixa jornada, és per això que oferim una certa flexibilitat en els horaris. L'horari d'obertura és a les 9:30h del matí i tanquem a les 16:00h. Per tal de fer l'activitat de forma òptima, recomanem que la visita no comenci més tard de les 11:00h.
- Disposem d'una zona de lleure on hi ha taules de pícnic i zona de joc pels nens. Les escoles i col·lectius que vinguin a fer la visita poden disposar de la zona de lleure des de l'arribada fins a finalitzar la jornada, dins de l'horari establert.
- Preus amb l'IVA in-
- Disposem de materials didàctics dels tallers adaptats als nens i nenes amb discapacitat visual. L’adaptació s’ha fet gràcies a la ONCE.clòs.

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús