Inici / Cases de colònies / Viu Vespella - NOVETAT! Tornar enrera

Viu Vespella - NOVETAT!

Gurb - Província de Barcelona
Apte per a Infantil, Primària

Des de 107,25€

Descripció:


Casa de colònies que està situada al bell mig de la Plana de Vic, en una vall envoltada de vegetació, camps i boscos. S’hi organitzen colònies, estades i sortides d’un dia, així com també celebracions i esdeveniments. Casa envoltada de natura i paisatges molt bonics, per això és una espai ideal per jugar i per celebrar!

Instal·lacions:


*Exterior:
. L’exterior de la casa és un entorn natural envoltat d’arbres, gespa i animals. Venir a Viu Vespella és respirar i gaudir de la tranquil·litat i bellesa dels paisatges que ens envolten.
. El jardí és un espai molt ampli, tot de gespa i força ombra, molt versàtil per desenvolupar diferents activitats.
. A la zona de la pista hi trobem una pista poliesportiva de 1000m2 equipada amb porteries, cistelles i taules de ping-pong.
. A la zona d’animals hi podem veure animals com els paons reials, cavalls, gallines, conills, cabres,...
. El Parc és un espai natural ampli equipat amb estructures de fusta, tobogans, pas de cadenes, ... i zona d’aventura amb rocòdrom (només utilitzat sota supervisió)
. Piscina (tancada per seguretat, cal concretar les hores)

*Interior:
La casa de colònies està formada per tres edificis: Les Escoles, La Glorieta i La Casa Gran.
. Les Escoles és la primera casa que vam utilitzar com a casa de colònies. Té el nom de Les Escoles perquè són les antigues escoles del municipi de Gurb.
. La Casa Gran té 4 plantes i és on hi ha la cuina central i el menjador, les oficines, i dues plantes per habitacions i banys.
. La Glorieta (tot i que no és rodona!) és una sala gran, tota de fusta i amb finestres a tot el voltant. És una sala molt bonica que està totalment rodejada de vegetació i té unes vistes precioses. És un espai que podem adaptar per a diferents usos: com a sala d'activitats, sala de ball, aula-taller, refugi en dies de pluja, local d'assajos,...

Capacitat total de Vespella d’Esplai: 158 persones
Distribució habitacions:
. Casa gran: habitació de 50, habitació de 30 i habitació de 8
. Glorieta: habitació de 38
. Les Escoles: dues habitacions de 10 i dues habitacions de 4

Mides sales d’activitats
. Glorieta 300m2
. Porxo 200 m2
. Sales contigües 60 m2 i 40m2

Activitats:


. Les colònies de Viu Vespella són mítiques!. Creiem fermament en les convivències i les relacions humanes com a eina d’aprenentatge i oportunitat de ser millors persones.
. Amb les colònies escolars Viu Vespella s’omple de vida i moviment!
. El nostre objectiu és que les colònies siguin una experiència divertida, transformadora i inoblidable!
. Entenem el lleure com una eina d’aprenentatge i dissenyem les activitats mantenint-nos a l’avantguarda dels canvis de la societat i l’evolució de l’educació.
. El programa de les colònies es basa en activitats diverses ambientades en el nostre centre d’interès de cada temporada i adaptades per a cada grup.
. Disposem d’espais variats a l’exterior per fer les activitats i jugar; així com també espais grans a cobert en cas de pluja.

. També es poden fer sortides d'un dia: El Camí dels Sentits, Dia Musical, Un dia de Conte, Fem Salut!, Natura i Medi ambient, Acció Cooperació.

Preus:
. Estada 3 dies/2 nits: des de 164,45.-€ per alumne (IVA inclòs) de dilluns a dimecres o bé 167,75.-€ per alumne (IVA inclòs), de dimecres a divendres.
Inclou: 2 PC + dinar 1r dia + 2 dies d'activitats amb l'equip educatiu de Vespella + projecte i programació d'activitats + disseny de menús i derivacions.

. Estada de 2 dies/1 nit: des de 107,25.-€ per alumne (IVA inclòs) de dilluns a dimecres o bé 109,45.-€ per alumne (IVA inclòs), de dimecres a divendres.
Inclou: 1PC + dinar 1r dia + 1,5 dies d'activitats amb l'equip educatiu de Vespella + projecte i programació d'activitats + disseny de menús i derivacions.

. Sortida d'1 dia: 16,50.-€ per alumne (IVA inclòs), amb la opció de dia sencer + activitat + dinar pícnic de casa. O bé 12,65.-€ per alumne (IVA inclòs), amb la opció de mig dia + activitat.

Tingues en compte

. També us podem oferir el servei d'autocar, demaneu-nos pressupost!

Pídanos información de este viaje

Demana'ns informació d'aquest viatge

En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, us informem que, mitjançant la cumplimentació d’aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer propietat de TOT TURISME, S.L. amb la finalitat de poder-vos oferir els productes o serveis sol·licitats, així com de mantenir-vos informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Us recordem que podeu exercir en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal mitjançant correu electrònic dirigit a online@totturisme.com o bé mitjançant un escrit adreçat C/ Cós, 89, 08650 Sallent (Barcelona).

Accepto les condicions d'ús